Veysel Karani - Akşemsettin Tüneli Birleşti Veysel Karani - Akşemsettin Tüneli Birleşti

Eyüp Akşemsettin Mahalle Muhtarlığı Eyüp gümüşhaneliler Yaylım Köyü Derneğinde iftar verdi.

Akşemsettin Mahalle muhtarı Hakan Demir'in düzenlediği iftar proğramına Eski Bakanlarda Lütfullah Kayalar, Saadet Partisi ilçe Başkanı İlker çiftçi, Gümüşhaneller dernek Başkanı Celal demir, Büyük Osmanlı derneği Başkanı Bayram demir, Eyüp Belediyesi Yazı işleri Müdürü Cevdet Yıldız Sivil toplum Kuruluşları Başkanları ile  Akşemsettin mahalle sakinleri katıldılar.

Akşemsettin Mahalle Muhtarı Hakan Demir yaptığı açıklamada;

Sayın bakanım çok kıymetli misafirlerimiz bu gün düzenlemiş olduğumuz iftar proğramımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim Hepinizden Allah razı olsun.

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azad olan Ramazan-ı Şerif ayında insanlar birbirlerine daha fazla yüreğini açmalı, küskünlükler bitirilmeli, çocuklar sevindirilmeli, büyükler hatırlanmalıdır.

Milli birlik ve dayanışma duyguları içerisinde coşku ve sevincimizin artarak devam etmesi diliyorum. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayını geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı`na ulaşmanın sevinicini hep birlikte yaşıyoruz.

Bir hafta sonra idrak edeceğimiz mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, insanlığa ve tüm islam alemine barış, huzur ve mutlulu getirmesini dilerim; diyerek sözlerini tamamladı    

Editör: TE Bilişim