Eyüp İslambey'de   altyapı  çalışmaları  devam ediyor. Eyüp İslambey'de altyapı çalışmaları devam ediyor.
Aksoy Şeker  ailelerinin kızları Damla ile oğulları Onur Bayrampaşa'da bir otelin salonunda yapılan, düğün töreni ile mutluluğa ilk adımlarını attılar.



Şişlinin sevilen esnaflarından Levent ve eşi Menekşe Aksoy ailesinin biricik kızları Damla ile İSEDERİ (İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İş Adamları Derneği Genel Başkanı Mustafa ve eşi Türkan Şeker çiftinin oğulları Onur Bayrampaşa'da bir otelin düğün salonunda yapılan, görkemli düğün töreniyle dünya evine ilk adımlarını attılar.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün törenine, Eyüp  Giresunlular Derneği Başkanı İsa Kayış,  Çakrak derneği Başkanı Muammer Kurt, Derya TV. Yönetim kurulu Başkanı Halil Derya,Eyüp belediyesi Yazı İşleri Müdürü Cevdet Yıldız, Kalafat Oğlu Mobilya sahibi Fatma Kalafatoğlu, Gerçek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Sucu, İsederi Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Cengiz ile çok sayıda davetli katıldı.



Takıların takılmasının ardından, davetliler Giresunlu sanatçıların sunduğu Kemençe ve horon eşliğinde doyasıya eğlendiler. Çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Bu güzel günde Damla ve Onur yapılan düğün töreninde, İyi günde kötü günde ömür boyunu birlikte geçirecekleri sözünü verdiler. Düğün töreni arasından misafirlrere yemek, tatlı ve meşrubat ikramında bulunuldu.



Eyuphaberi.com İnternet haberi sitemize bir açıklamada bulunan Damla ve Onur çifti; Bizleri en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dostlarımız canı gönülden teşekkür ederiz. Allah herkese hayırlı yuva kurmayı nasip etsin diyerek sözlerini tamamladılar.

Eyuphaberi.com olarak dünya evine girmeye ilk adımlarını atan Aksoy ve Şeker ailesinin kızları Damla ile Oğulları Onur'a ömür boyu mutluluklar dileriz.
 
Editör: TE Bilişim