Türkiye, Irak arasında 26 iş birliği anlaşması imzalandı Türkiye, Irak arasında 26 iş birliği anlaşması imzalandı
 İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu Türkiye genelinde olduğu gibi 15 güden bu yana Eyüpsultan meydanında darbe girişimine tepkilerini dile getirmek için demokrasi nöbetine devam eden  vatandaşlara  destek verdi.



Eyüpsultan Meydanı'nı dolduran kalabalık grup hep bir ağızdan tekbir getirerek sloganlar attı. Kuran-ı kerim tilaveti okuyup dualar ediyor. Mehteran takımıda gözteri sundu. Siyasiler, çeşitli sanatçılar, gazeteciler sahneye çıkarak demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlara destek veriyor. 



AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, yaptığı konuşmada;


Birlik beraberlik mesajı vererek Eyüplü'lere demokrasiye sahip çıktıkları için teşekkür etti. Paralel devlet yapılanmasının daha öncede hükumete karşı darbe girişiminde bulunduğunu kaydeden Babuşcu darbe girişimini bertaraf eden halkın bu birlik beraberlik ve kardeşlik dayanışmasını ne (FETÖ) Terör örgütü de diğer örgütleri deasla bozamayacağı açıklamasında  bulundu. Sayın  Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda demokrasi  nöbetimize bir hafta daha  hep birlikte  devam edeceğiz.Demokrasi nöbeti Pazar günü  Yenikapıda yapılacak  büyük  mitingle noktalanacaktır  diyerek  sözlerini tamamladı.  



Eyüp Belediye Başkanı remzi Aydın yaptığı konuşmada;
Darbe girişimine karşı, tek yürek olduk sağcısıyla solcusuyla, Türk Milleti cuntacılara gerekli dersi verdi. Burada Eyüp meydanında birlikte demokrasi nöbeti tutuyoruz.

Cumhurbaşkanımızın ikinci emrine kadar tutmaya devam edeceğiz. Nöbetimiz Cumhurbaşkanımızın talimatıyla  bir hafta süreyle uzatıldı. Çocuklarımızın ülkemizin geleceği için yılmayacağız, dik duracağız  Peygamber ocağı gözümüzün nuru ordumuzun içine sızarak millletin üzerine uçaklarla tanklarla helikopterlerle bombo yağdırıp kurşun sıktılar.

Ama şunu hesap edemediler bu milletin başında dimdik duran Recep Tayyip Erdoğan var. Milletin imanı var Çanakkale ruhu var. Demokrasi mücadelemize katılan tüm halkımıza teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra vatandaşlara sinevizyon eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması izlettirildi.  

Editör: TE Bilişim