Yeşilay Kamp Lideri Yetiştirme başvuruları başladı Yeşilay Kamp Lideri Yetiştirme başvuruları başladı
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın spora gösterdiği önem ve çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Başkan Remzi Aydın Türkiye Şampiyonası’na katılan U-17 Göktürk Saray Spor ve U-15 Öz Alibeyköy Spor Kulüpleri ile Göktürk'te bir araya geldi.



Türkiye U-17 ve U-15 Şampiyonası’na katılan Göktürk Saray ve Öz Alibeyköy Spor Kulüpleri ile Göktürk Spor Tesisleri’nde yapılan programa katılan Başkan Remzi Aydın kulüplere başarılar diledi. Programa Başkan Aydın'ın yanı sıra Eyüp Kulüpler Birliği Başkanı Metin Çırpan ve kulüp yöneticileri de katıldı. Başkan Aydın, konuşmasında amatör spor kulüplerine verdikleri desteğin süreceğini, spora ve sporculara yeni imkânlar sunmak için birlikte yapılacak tüm çalışmalara hazır olduklarını söyledi.



Sporun yaygınlaşması ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için yoğun çalışmaların devam ettiğini, ilçede sporu bir yaşam biçimi haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Aydın, “Sağlıklı nesiller yetiştirmek, yetenekli çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kazandırmak hepimizin görevi. Biz de spora ve sporcuya elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi.



Programda Başkan Aydın’a teşekkür eden Kulüp Başkanları ve yöneticileri, Türkiye’de sporun gelişmesi açısından bu tür desteklerin çok önemli olduğunun altını çizerek, “Sporun gerçek lokomotifleri yerel yöneticilerdir. Eyüp Belediyesi son yıllarda spor yatırımları adına önemli adımlar attı. Spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla yerel yönetimlere örnek oluyor.

Belediye çoğu ilçeden daha kalabalık bir nüfusa sahip olan Eyüp’ün spor tesisi atılımları ve tesislerde yetiştireceği sporcular ile ülke sporuna büyük katkılar vereceği inancındayız”dediler. Sahada bir süre yöneticilerle sohbet eden Başkan Aydın daha sonra topun başına geçerek penaltı atışları yaptı ve sporculara malzeme desteği verdi. 

Editör: TE Bilişim