Şubat ayında Eyüp’te hizmete açılması planlanan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi için son hazırlıklar tamamlandı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Tüzgen arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokolle hayata geçirilen Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi projesi şubat ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Hayat Kurtaran İlk Yardım Tekniği 'Heimlich Manevrası' nedir, nasıl yapılır? Hayat Kurtaran İlk Yardım Tekniği 'Heimlich Manevrası' nedir, nasıl yapılır?

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Alibeyköy’de açılacak olan kampüsünde Beslenme ve Diyetetik, Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Odyoloji ve Sağlık Yönetimi olmak üzere altı bölümle hizmet verilecek. Eyüp Belediyesi bünyesinde oluşturulacak merkezde, halka poliklinik hizmetiyle ücretsiz Aile Danışmanlığı hizmeti de verilecek.


Konu ile ilgili olarak Üniversite Genel Sekreteri Zeynep Gökçen ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Başkan Remzi Aydın'ı makamında ziyaret ederek, Vakıf’ın eğitim birimlerinin bulunduğu fakülte ve meslek yüksekokulu ve poliklinik açılışının son hazırlıkları hakkında bilgiler sundu.

Editör: TE Bilişim