Büyük Osmanlı Derneği İftar verip Fetih şöleni düzenledi Büyük Osmanlı Derneği İftar verip Fetih şöleni düzenledi
Eyüp Yeşilpınar BüyükOsmanlı Derneği Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi salonunda iftar verdi.



İftar Programına  Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mustafa  Mican, MHP Eyüp İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı, MHP Yeşilpınar Teşkilat Başkanı Hakan  Ekinci, Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün, İsederi başkanı Mustafa  Şeker, Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak, Akşemsettin Mahalle Muhtarı Hakan Demir,Yeşilpınar Merkez Camii İmam Hatip'i Kurra Hüseyin Özdemir, GOP Tarabzonlu'lar dernek Başkan yardımcısı Mehmet Kol ve çok sayıda davetli katıldı.

Dernek Başkanı bayram Demir Yaptığı konuşmada;

Derneğimizi düzenlemiş olduğu iftar programına katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür edrim Allah hepsinden razı olsun.Alla birlik beraberliğimizi bozması diyerek sözlerini tamamladı.

Yeşilpınar Merkez Camii İmam Hatip'i Kurra Hüseyin Özdemir İftar öncesi okuduğu kuran tilaveti ve yapmış olduğu duadan sonra ezan okundu. Misafirler birlikte oruçlarını açtılar.

Ardından Yeşilpınar Merkez Camii İmam Hatip'i Kurra Hüseyin Özdemir yemek duası yaparak birlik beraberlik mesajı verdi.

Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından proğram sona erdi.

Gazetes.com internet haber sitesi olarak bizde Büyük Osmanlı derneneği Başkan ve üyelerine böyle nezih bir proğram düzenlediği için teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin  

Editör: TE Bilişim