Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 2’ncisi düzenlenen istişare toplantısına katıldı.


Toplantıda Eyüp Sultan ve Erzurum’un birçok müşterek noktasının olduğunu ifade eden Başkan Aydın, “Eyüp de Erzurum da tarihi ve maneviyat yönünden bu ülkenin önemli yerlerinden.” dedi.

Eyüp Belediyesi Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Başkan Remzi Aydın’ın yanı sıra, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Erzurum Büşükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Erzurumlu milletvekilleri, Erzurumlu bürokratlar ve STK temsilcileri katıldı.



Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Aydın, “Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Erzurum ve Eyüp Sultan arasında birçok müşterek değerler var. Her ikisi de tarihi ve maneviyatla dolu.

Ayrıca her ikisi de bu ülkenin önemli harçlarından. Tabii ki demokratik anlamda da benzerlikleri var. Erzurum nüfusunun ilçemizde önemli yeri var. Biz bundan çok memnunuz. Erzurumlularla yaşamaktan, çalışmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.” dedi. 
Editör: TE Bilişim