Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, eğitime destek amacıyla düzenlenen “Destek Bizden Başarı Sizden” programı kapsamında kendisinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eğitim gördüğü Eyüp Anadolu Lisesi ve Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi'nde lise son sınıf öğrencilerine eğitim desteklerini dağıttı.

Başkan Aydın, Eyüp Anadolu Lisesi'nde söyleşi yapacağı salona girişi sırasında öğrencilerin kendisini ayakta alkışladıklarını gördüğünde duygu dolu anlar yaşadı. Eyüp Belediyesi, eğitime ve öğrencilere verdiği desteğe hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Remzi Aydın ilçede bulunan liselerde düzenlenen programlarda bir yandan öğrencilerle söyleşi yapıyor ve sorularını cevaplıyor, bir yandan da lise son sınıf öğrencilerine maddi eğitim desteklerini kendi elleriyle dağıtıyor. Başkan Aydın bu kez de Eyüp Anadolu Lisesi ve Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, lise son sınıf öğrencilerine eğitim desteklerini verdi.

MEZUN OLDUĞU OKULDA ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Eyüp Anadolu Lisesi'nde söyleşi programının düzenlendiği salona girişinde mezun olduğu okulun öğrencileri Başkan Aydın'ı ayağa kalkarak alkışlarla karşıladılar. Öğrencilerin bu davranışı Başkan Remzi Aydın'ı duygulandırdı.

"Balkan Araştırma Enstitüsü Balkan odaklı vizyona katkı sunuyor" "Balkan Araştırma Enstitüsü Balkan odaklı vizyona katkı sunuyor"

“ÇOK MUTLUYUM”

Başkan Remzi Aydın burada yaptığı konuşmada; “ Kendi mezun olduğum okulda ve gençlerle bir arada olduğum için çok mutluyum. Öğrencilik zamanlarımı hatırladım. Biz de bu bahçelerde dolaşıyorduk. Biran öğrencilik yıllarıma gittim diyebilirim. Cumhurbaşkanımız da bu okulda öğrenim görmüş. Tarihi bir okul zaten. Birçok ünlü şahsiyet bu okuldan çıkmış. Kaliteli bir okul, kaliteli okul olunca da kaliteli insanlar yetişiyor. İnşallah bu kardeşlerimiz de yarın bir gün güzel yerlere gelecekler” diye konuştu.

“TÜM LİSE SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE BU YARDIMI YAPIYORUZ”

Üniversite sınavlarına girecek öğrencilere sosyal yardım anlamında destek verdiklerini belirterek sözlerine devam eden Aydın; “ Bugün öğrencilerimize 150 lira yardım yaptık. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde 150 lira daha yardım yapacağız. Toplam 300 lira yardım yapmış olacağız. Bu yardımlarımız devam edecek inşallah. Herhangi bir ayrımımız yok, tüm lise son sınıf öğrencilerimize bu yardımı yapıyoruz” dedi.

Konuşmasının sonunda Eyüp Anadolu Lisesi Müdürü Selam Karataş, Belediye Başkanı Aydın'ın yakasına 'Eyüp Anadolu Lisesi' rozeti takarak teşekkür plaketi verdi.

Öğrenciler ise verdiği destekler için Başkan Aydın'a teşekkür ederek, özellikle haftasonu girecekleri YGS sınavı öncesi bu desteğin çok anlamlı olduğunu, sınav heyecanını yenmeleri için bir motive teşkil ettiğini belirttiler.

“Destek Bizden Başarı Sizden” kampanyasında Eyüp'teki liselerde okuyan ve Eyüp'te ikamet edip ilçe dışında eğitim gören toplam 3 bin 297 öğrenciye eğitim desteği verilecek.

Editör: TE Bilişim