Giresunlu'lar Gaziosmanpaşa'da İftarda Buluştu Giresunlu'lar Gaziosmanpaşa'da İftarda Buluştu
İki adayın yarıştığı Eyüpsultan Giresunlular derneği Olağanüstü Konreye giderek yeni Başkanını seçti.

Kardeşlik ve dostluk havasında geçen seçimi Eski Başkan İsa Kayış Geçerli 257 oyun 142’sini alarak kazandı. Diğer aday Mürsel Tekneci ise 114 oy aldı.

Eski Üyelerden İSEDERİ Genel Başkanı Mustafa ŞEKER ile Eyüpsultan Yeşilay Derneği Başkanı Bahri BODUR’un Yönetim Kurulu asil listesinde yer almaları dikkat çekti.

Harun Yılmaz ve Veli Kül'ün,  iki adayın Listesinde yer alması  dikkat çekti. Harun Yılmaz  Mürsel Teknecinin Listesinde Asil Yönetim Kurulu adayı, İsa Kayış'ın listesinde Denetim Kurulu Asil  listesinden yeralarak seçildi. Hangi adaya  oyverdiği  merak ediliyor. Veli Kül Mürsel Tekneci'nin Asil Yönetim Kurulu; İsa Kayış'ın  Asil Yönetim Kurulu Lisyesinden  seçildi. Hangi adaya  oy  verdiği  merak ediliyor

Oyların sayıllıp sonuçların belli olmasıyla Başkan Adayı Mürsel Tekneci Başkan seçilen İsa Kayış’ı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. Seçimin kazananı Giresunlular oldu dedi.

Yeniden Başkanlığa seçilen Kayış yaptığı teşekkür konuşmasında: 

Değerli Giresunlu hemşerilerim bugünkü yapılan Eyüp Giresunlular Derneğinin Olağnüstü kongresinde sevginin, saygının,hoşgörünün, kardeşliğin ve Giresun'un kazandığı kaybedenin olmadıği bir kongreyi gerçekleştirdik.

Başta yeni seçilen yeni yönetim kurulu kardeşlerime ve arkadaşlarıma değerli hemşerim Mürsel Tekneci ve ekibine oy kullanan hemşerilerime teşekkür ederim.

Bundan sonraki süreçte sorumluluğunu daha fazla bilen,daha fazla çalışan bir dernek olarak Rabbimiz bize ömür verdiği sürece hizmete devam edeceğiz.Selam ve Dua ile..

Eyüp Giresunlular Dernek Başkanı İsa Kayış

Eyüpsultan Giresunlular Derneği Yönetim Listesi


Başkan : İsa Kayış

Asil Yönetim Kurulu:


Bahri BODUR

Abdullah Emre KAYIŞ

Mustafa DEMİR

Muharrem BOYACI

Sami ŞAHİN

Ömer PARLAKKILIÇ

Engin ÇAKIR

Veli KÜL

Ramazan AYDIN

Mustafa ORHAN

Metin TUNA

Mustafa ŞEKER

İbrahim ŞEN

Murat ESEN

Yedek Yönetim Kurulu

Mehmet KAYIŞ

Elif COŞKUN

Resul ŞEN

Turgay AYDIN

Mustafa YAYLA

Cumhur GÜNAYDIN

Ahmet Sabri AÇIKEL

Denetim Kurulu Asil Üyeler:

İsmail KIRLAK

Hasan ÜSTE

Harun YILMAZ

Denetim Kurulu Yedek Üyeler:


Ersin KÜÇÜKEL

Mehmet ÇAKIR

Özkan YAR

Editör: TE Bilişim