Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı 29 yaşında Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı 29 yaşında
Gamas Mobilyacılar Sitesi Sanat Galeri salonunda Başkan Cevat sarıkartan öncülüğünde Yağlıboya Resim segisi açıldı.

Sergilenen yağlı boya resimlerinin tamamını evli 3 çocuk annasi Şerife Altunbaş kendi emeği ile yapmış bulunuyor.

Altunbaş yaptığı açıklamada ;
Resim yapmaya hep ilgim vardı. Murat Erkan Resim atölyesinde kendimi yetiştirdim. Yağlıboya olarak 100’ün üzerinde resm yapmış bulunuyorum. Mimar Sinan Üniversitesi Fuat Acaroğlu atölyesinde akedemik ders aldım.

Daha öncede 20’den fazla karma sergiye katıldım. Şu anda 2. kişisel sergimi açmış bulunuyorum. Burada Sergi açmama yardımcı olan Cevat beye çok teşekkür ediyorum. Resimleri para kazanmaktan ziyade sanat ve kültür için kendimi ifade edebilmek amacıyla yapıyorum. Aynı zamanda sergilerde resimlerimi satarak para kazanıyorum. Bizi yalnız bırakmayan davetlilerimize çok teşekkür ederim.

Sarıkartal yaptığı açıklamada;
Gamas Mobilyacılar Sitesi Başkanıyım, yönetim olarak eğitime, sanata ve kültüre önem veriyoruz. Sanat Galeri sergi salonumuz her zaman herkese açık. İsteyen herkes kişisel ve karma oalrak eserlerini burada sergileyebilir. Elimizden geldiğice özellikle öğrencilerimize ve hanımlara bu konuda yardımlarımızı esirgemiyoruz.

Şerife hanım gerçekten çok güzel eserler meydana getirmiş. Bunları yapmak için büyük emek harcamış. Bizde salonumuzda sergi açabilmesi için kendisine yardımcı olduk. Sergimiz 15 gün açık olacak. Tüm halkımız davetlidir; diyerek sözlerini tamamladı.
Açılışın ardından Mevlüde Düztaş’n yönettiği Suzi Dil Müzik fasıl dinletisiyle misafirlerekeyifli anlar yaşattılar. 

Editör: TE Bilişim