Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele için 16 günlük Aktivizim Kampanyası Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele için 16 günlük Aktivizim Kampanyası
Nişantaşı Üniversitesi tarafından maddi durumu yeterli olmayan gençlere TEOG ve YGS’ye hazırlık amaçlı verilen kurs sonrası girdikleri sınavda başarı gösteren öğrencilere yönelik düzenlenen ödül törenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Nişantaşı Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Abdullah Bayram, kursa katılan öğrenciler ve velileri katıldı.

Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi'nde (BAYGEM) düzenlenen ödül töreninde Nişantaşı Üniversitesi tarafından Başkan Remzi Aydın’a da eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Nitelikli bir üniversite

Törende bir konuşma yapan Başkan Aydın, “Nişantaşı Üniversitesi'nde idealist, gerçekten güzel şeyler yapmak isteyen genç kadrolar var. 16 bin öğrencisi olduğu ifade edildi. Gerçekten devasa ve nitelikli bir üniversite olduğunu düşünüyorum.

Bizler Belediye Başkanı olarak gençlerle, eğitimle daha doğrusu geleceğimizle ilgilenmek, şehri hem mimari anlamda hem sosyolojik anlamda planlamakla yükümlüyüz. Bu anlamda Eyüp Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Nişantaşı Üniversitesi'nin heyecanlı, ufku geniş yöneticiler tarafından yönetildiğini ifade eden Başkan Aydın, “Geçen hafta Can Uysal Bey beni ziyaret etti. Eyüp'te üniversitemizin bir bölümünü açmak istiyoruz dedi. Eyüp bir üniversiteler şehri. İnşallah Nişantaşı Üniversitesi'ni de Eyüp'te görmek isteriz” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Başkanı Aydın'a, eğitime verdiği desteklerinden dolayı, üniversitenin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Abdullah Bayram, üzerinde “Geleceğimiz olan gençlerin, eğitim öğretimine verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederiz” yazılı bir plaket takdim etti. 

Editör: TE Bilişim