Muhtar Adayı Sinan Demir Esnafları ziyaret etti Muhtar Adayı Sinan Demir Esnafları ziyaret etti
Eyupsultan Belediyesi Cumhur ittifakı meclis Üyesi adayları Mürsel Tekneci, Bayram Demir,Vedat Kurt, Mehmet Kol, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün, Ak Parti Yeşilpınar Mahalle Başkanı Olcay Uzun,  birlikte Yeşilpınar esnafını ziyaret ettiler. Cumartesi Pazarı  girişinde kurulan Ak noktada Üye kayıtları yaptılar.



Yeşilpınar Özlem Çarşısı esnaflarını ziyaret eden Meclis üyesi adayları sokakta karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşıp hatırlarını sordu. Kahvehaneleri ve  çay ocaklarını ziyaret edip vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinlediler.

Cumaertesi Pazarında bulunan  Ak noktayı  ziyaet  edip birlikte  hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ziyaretleri ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Cumhur ittifakı Meclis üyesi adayları her zaman halkla iç içe olarak halkın talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinleyip görmeye devam ettiklerini söylediler. Esnafımızın derdini, sıkıntısını dinliyoruz.



Eyüpsultan Belediyesi Cumhur ittifakı Belediye Başkanı adayımızla istişare edip vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için projeler geliştirriyoruz. Çalışmalarımız hakkında vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Kahvehaneleri Çay ocaklarını  ve diğer tüm esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Ayrıca  ev toplantıları düzenleyerek Cumhur ittifakının önemini  anlatıyoruz.

Vatandaşlarımızın düşünceleri bizler için çok önemli, onların bütün sorunlarını birlikte çözmeye çalışıyoruz... Eyüpsultan'ın sorunlarını halkımızla el ele vererek birlikte çözeceğiz.

Halkımızın efendisi değil hizmetkarı  olmak için yola çıktık. Söz  veriyoruz. Eyüpsultan için  en iyisini yapacağız. 
Editör: TE Bilişim