Muhtar Adayı Sinan Demir Esnafları ziyaret etti Muhtar Adayı Sinan Demir Esnafları ziyaret etti
 İstanbul Eyüpsultan  Daday Kültür ve Yardımlaşma Derneği çok sayıda davetlinin katılımıyla Kastamonu sokakta bulunan yeni adresinde törenle açıldı.



Açılışa MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı, MHP Yeşilpınar İlçe Başkanı Hakan Ekinci ve yöneticileri, Büyük Osmanlı Derneği Başkanı Bayram Demir, CHP Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu, Yeşilpınar Muhtarı (CHP Meclis üyesi aday İlker Çomak, Yeşilpınar Muhtar adayları Sinan Demir ve Mithat Çetin katıldılar.



Kastamonu Daday Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin açılışı töreni; Dernek Başkanı Hasan Kara’nın konuşmasıyla başladı. 

Çok değerli konuklar derneğimizin amacı ile ilgili kısaca bilgi vermeden önce tüm misafirlerimizi katılımlarından dolayı kutluyorum. "Kastamonu DADAY, derneğimiz hayırlı uğurlu olsun. Bütün Hemşehirlilerimiz ve dostlarımız açılış törenimize katıldığınız dan dolayı teşekkür ederim; Sağ olun var olun.

Derneğimiz yeni yerinde hizmete açmış bulunuyoruz. Şark köşemizde sıcak çay eşliğinde sohbet etmeye siz değerli hemşerilerimizi ve dostlarımızı her zaman bekliyoruz.

Amacımız İstanbulda’da yaşayan tüm Daday’lı hemşerilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlardaki bireysel yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlamak, bu yeteneklerin değerlendirilmesi ve üretime geçirilmesi için proje üretmek, geliştirmek ve uygulanması faaliyetlerinde bulunmak, yoksul, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize gıda, giyim, sağlık, eğitim uygulanması faaliyetlerinde bulunmak ve bu amaçla ilgili olarak kamu, özel kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yapmak, Daday ve çevresinde bulunan doğal, tarihi ve kültürel varlıkların korunması ve yaşatılması için gerekli faaliyetlerde bulunmak. 

Daday'da yaşayan vatandaşlarımızın özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerini ve yaratıcılıklarını geliştirebilmeleri, sorunlarının araştırılması, çözüm yolları bulunması ve destek sağlanması, insan ve doğa sevgisi taşıyan, insan haklarına saygılı, demokratik değer, tutum ve davranışlara sahip bireyler olarak yetişmeleri, aile, toplum ve ulus bağlarının güçlendirilmesidir. Amaçlarımızı gerçekleştirmede en önemli rol siz değerli konuklarımıza düşmektedir. Desteklerinizi bekliyoruz. Gelin Birlikte Daday’a bir ses, bir nefes verelim!" dedi. 

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu
ve MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı birer konuşma yaparak hayırlı olsun diyerek Birlik ve beraberlik mesajı verdiler.




YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ





YÖNETİM KURULU ASİL
YÖNETİM KURULU YEDEK

Başkan Hasan KARA


SIRA NO ADI SOYADI
SIRA NO ADI SOYADI
1 HASAN KARA
1 NECATİ ŞİŞMAN
2 MUSTAFA PEHLİVAN
2 MURAT ÇETİN
3 ERDOĞAN TERZİ
3 ERGİN KAYIM
4 RECEP ÇORBACI
4 YAŞAR PEHLİVAN
5 MURAT KARA
5 SALİM KOCAAHMET
6 İSMAİL ÇATAL
6 ŞEVKİ SEVİM
7 FATİH ÇETİN
7 TUNCER UZUNHASAN
8 HAKAN SELALMAZ
8 İBRAHİM TOKATÇI
9 MİTHAT ÇETİN
9 RECEP KAYIM
10 GÜLSÜM ŞAHİN
10 ŞÜKRÜ KARAMUSTAFA
11 İBRAHİM KARAMUSTAFA
11 ŞEVKİ SELALMAZ
12 HASAN ALİ ÇETİN
12 SATI KARAYAKALI
13 İBRAHİM ŞABANO
13 SEÇKİN ŞEN










DENETLEME KURULU ASİL
DENETLEME KURULU YEDEK





SIRA NO ADI SOYADI
SIRA NO ADI SOYADI
1 DERYA ŞİŞMAN
1 MUSA ŞABANO
2 EMİN ÖZTÜRK
2 NECMETTİN ŞAHİN
3 ERDAL KARAMUSTAFA
3 NUMAN TERZİ
4 HÜSEYİN SEVİM
4 SERKAN AŞIKUZUN
5 HASAN AHMETOĞLU
5 ŞEVKET ÇETİN

Editör: TE Bilişim