Dikkat... Bayram tatilinin ilk gününde 651 trafik kazası; 9 ölü yüzlerce yaralı Dikkat... Bayram tatilinin ilk gününde 651 trafik kazası; 9 ölü yüzlerce yaralı
Yaklaşık 2 yıldır Eyüp Belediyesi basın danışmanlığı görevini başarılı bir şekilde sürdüren gazeteci Fatih Sanlav bu gün  Basın danışmanlığı göreviden ayrıldığını, basın camiasına yaptığı açıklama ile kamuoyu ile paylaştı.

Eyüp Belediyesinde iki yıl görev yaptıktan sonra görevinden ayrıldığını açıklayan Fatih Sanlav yaptığı açıklamada;

“Saygıdeğer basın mensupları;
2 yıldan beri yürütmekte olduğum Eyüp Belediyesi Basın Danışmanlığı görevimden 28 Aralık 2016 tarihi itibariyle ayrılacağımı siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istedim.

Eyüp Belediyesinde yürüttüğüm görevim süresince bizlerden desteğini esirgemeyen basın camiasının siz değerli mensuplarına çok teşekkür ederim. Bu süreçte sizlere karşı bir kırıcılığım hatam oldu ise afıfnıza sığınıyorum. İyi kötü acı tatlı birçok anıyı paylaşmış olmanın benim için ilerideki çalışma hayatıma ışık tutacağına inanıyorum.

Eyüp Belediyesinde birlikte görev yaptığım Sayın Başkanımız Remzi Aydın ve mesai arkadaşlarına da teşekkür eder görevlerinde başarılar dilerim.

2 yıldan beri görev yaptığım Eyüp Belediyeşi’nde birbirinden değerli dostlara sahip olduğumu ve bundan mutluluk duyduğumu içtenlikle belirtirim.

Eyüp Belediyesinden ayrılmanın burukluğu ile Arnavutköy Belediyesi Basın danışmanlığı görevini yapacak olmanın sevincini bir arada yaşadığımı belirterek sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 
Editör: TE Bilişim