23 Nisan Fener Alayına ' Alibeyköy ve Göktürk'te büyük ilgi 23 Nisan Fener Alayına ' Alibeyköy ve Göktürk'te büyük ilgi
Eyüp Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişimine ve “Demokrasi Nöbeti”ne katılan belediye personellerine de, “Milli İrade Nöbeti Beratı” verdi.

Eyüp Belediyesi yemekhanesinde düzenlenen berat programı şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda Belediye Başkanı Remzi Aydın, 15 Temmuz darbe girişiminde vatanına sahip çıkan ardından demokrasi nöbeti tutarak gündüz de işinin başında olan personeline teşekkür ederek “Milli İrade Nöbet Beratı” verdi.

"BİZİM MESAİMİZ 15 TEMMUZ’DAKİ DURUŞLA ÖDENMİŞTİR”

Belediye çalışanlarının 15 Temmuz gecesinden buyana öz veriyle çalıştığını ve bunun karşılığında da mesai talep etmediğine dikkat çeken Başkan Aydın, "15 Temmuz günü herkes darbe teşebbüsünü duyar duymaz meydana koştu. Bizler mesajlarla da yönlendirdik. Allah razı olsun hepinizden. Vatana, millete sahip çıkmak için tereddütsüz meydanlara koştunuz. Gece demokrasi nöbetinde gündüz ise belediyedeki işlerinize gelerek, işlerinizi aksatmadınız. Bizim mesaimiz 15 Temmuz’daki duruşla ödenmiştir. Ben bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim