İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen'e: Hizmet Farkı Yaratmamız lazım İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen'e: Hizmet Farkı Yaratmamız lazım
Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde yenileme ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bu çalışmalar kapsamında merdiven ve korkuluk yapım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatları doğrultusunda ekipler cadde cadde, sokak sokak sürdürdükleri çalışmalarda ihtiyaç duyulan noktalara merdiven yapıyorlar.

Yapılan merdivenlerde gerekli olan yerlere korkuluk imal ve montajı yapıyorlar.

Merdivenlerin dışında, kot farkının yüksek olduğu, yaya ve araçlara tehlike oluşturan yerlere ya da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda belirlenen noktalara yine ekipler tarafından yol kenarı korkulukları imal ve montaj çalışması gerçekleştiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2017 yılı içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında 200 ayrı noktada 5 bin 500 metretül korkuluk imalatı, 9 bin 463 metretül merdiven, 41 bin 370 metrekare kilit taşı bordür çalışması, 9 bin 792 metrekare duvar, 2 bin 454 metre yağmursuyu kanalı yaparken cadde ve sokaklarda ise 100 bin ton asfaltlama yaptılar.

28 BİN METRETÜL KORKULUK, 38 BİN 500 METRETÜL MERDİVEN


Tüm bu çalışmalar neticesi Eyüpsultan'da vatandaşların güvenlik ve konforu için 4 yıl içerisinde 28 bin metretül korkuluk imalatı yapılırken 38 bin 500 metretül de merdiven yapıldı. 

Editör: TE Bilişim