İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen'e: Hizmet Farkı Yaratmamız lazım İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen'e: Hizmet Farkı Yaratmamız lazım
Eyüpsultan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her Perşembe günü saat 20:23'te Facebook üzerinden canlı yayınlanan Eyüpsultan'da Gündem programında yapılan faaliyetler konuşulurken, vatandaşların ulaşımla ilgili soruları da cevaplandırıldı.



Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandığı programda, ulaşımla ilgili müjdeli haber geldi.

Başkan Remzi Aydın, "Rami-Eyüpsultan arasında şu an 55 hat numaralı İETT otobüsleri çalışıyor. Bu otobüsler İslambey'den geçiyordu, yaptığımız çalışmalar sonucunda bir kısmının Rami'den geçmesini sağladık. İki güzergahları var şu an; birisi Gaziosmanpaşa'dan gelip Rami'den devam ediyor, diğeri de Eyüpsultan'dan gelip İslambey'e gidiyor. Dolayısıyla Rami ve Eyüpsultan arasındaki ulaşımı bu şekilde sağlamış olduk" dedi.

Minibüslerin otobüsler ile aynı güzergahta çalışmasının pek mümkün olmadığını söyleyen Remzi Aydın, "Böyle bir ilkeleri var. İşletme maliyetleri ve fizibiliteyi etkiliyor" diye konuştu.

55 hat numaralı otobüslerin günde beş sefer yaptığını hatırlatan Remzi Aydın, "İnternetten de saatlerine ulaşılabiliyor. Vatandaşlarımız, aracın sefer sürelerini ve saatlerini dikkate alırsa, Rami'den Eyüpsultan'a çok rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilir" dedi.

DÜĞMECİLER'E MİNİBÜS MÜJDESİ

"Düğmeciler, Rami Cuma Mahallesi ve Topçular Mahallesindeki vatandaşlarımıza güzel bir haberimiz var" diyen Başkan Remzi Aydın, "A17 numaralı minibüslerimiz, Eyüp Stadının orada şu an. Bu minibüslerimizin güzergahını değiştirerek, bu mahallelere doğru taşıyacağız. Şu an bu projenin fizibilitesini yapıyoruz. Eğer çok önemli bir aksaklık olmazsa A17 numaralı minibüslerimiz Düğmeciler'e kadar gelmiş olacak" dedi. 

Editör: TE Bilişim