İSTANBUL'da 2 hafta önce, öldürülen iki sevgilinin katili heryerde aranırken, ensesinden vurularak can veren Uğur Can Taşdemir'in annesinin, cinayetten 2 gün sonra kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Oğlunun acısına dayanamayan 60 yaşındaki Nuran Taşdemir, hastanede hayatını kaybetti.

Çifte cinayet; 9 Şubat'ta Eyüp, Rami'de meydana geldi. Sabah saatlerde boş bir alanda yaşanan olayda, 27 yaşındaki Yağmur Güneş ile 29 yaşındaki Uğur Can Taşdemir, tabancayla öldürüldü.

BULUNAMADI

İkilinin cesedini görenlerin, durumu polise bildirilmesi üzerineİstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü  soruşturma başlattı. Cinayet Masası dedektifleri, eşinden ayrılan 1 çocuk annesi, Yağmur Güneş'in uzun zamandır, Uğur Can Taşdemir'le sevgili olduğu belirlendi. Araştırmalarda, Yağmur Güneş'in yakınlarının, bu durumdan rahatsız olduğu tespit edildi. Uğur Can Taşdemir'in, daha önce tartıştığı sevgilisinin müstehcen bir fotoğrafını, internette paylaştığı daha sonra ise kaldırdığı öne sürüldü. Güneş'in ailesinin bu iddiayla polise başvurduğu ortaya çıktı. Bu bilgiler üzerine, Güneş Ailesi'ni takip eden dedektifler şüpheliyi belirledi. Cinayetin, Yağmur Taşdemir'in bir  yakını tarafından işlediğini tespit eden polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ancak, aramalar henüz sonuç vermedi.

Bayram dönüşü trafik tedbiri... Ağır tonjlı araçlara 24 saat yasak! Bayram dönüşü trafik tedbiri... Ağır tonjlı araçlara 24 saat yasak!

ANNESİ CAN VERDİ

O cinayetle ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. İddiaya göre, Uğur Can Taşdemir'in annesi, olaydan kısa süre sonra oğlunun vurulduğunu öğrenildi. Haberi aldıktan fenalaşan Nurhan Taşdemir, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçiren Taşdemir, 1 günlük tedavi sürecine rağmen kurtarılamadı.

Editör: TE Bilişim