Dikkat... Bayram tatilinin ilk gününde 651 trafik kazası; 9 ölü yüzlerce yaralı Dikkat... Bayram tatilinin ilk gününde 651 trafik kazası; 9 ölü yüzlerce yaralı
Trafik düzeni ve Güvenliği konusundaki önerileri, ilgili kurum ve kuruluşlara sunduğu görüşleri ile Fahri Trafik Müfettişi görevini duyarlı bir şekilde yapan Münür Nurettin Çeliktutan, "Yılın Fahri Trafik Müfettişi" seçildi.

İstanbul Valiliği ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde; bugün Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi' nde düzenlenen ödül töreninde, Fahri Trafik Müfettişi Çeliktutan,plaketi ve kol saati ödülünü Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz'in elinden aldı.

2015 ödülü konusunda açıklama yapan Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Av. Sami Güleçyüz bu yılki ödül konusunda "Dernek Genel Koordinatörümüz Münür Nurettin Çeliktutan asıl işinin yanı sıra sosyal sorumluluk görevini de ihmal etmemiş, trafik konusundaki hassasiyeti ile ceza yazmayı duyarlı bir şekilde sürdürmüştür. Göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı , yönetim kurulumuzun da önerisi ile bu ödüle layık görülmüştür." dedi.

Fahri Trafik Müfettişi Çeliktutan'a verilen plakette şu ifadeler yer aldı :

"07-15 Mayıs 2016 Karayolu Trafik Güvenliği Haftası

Sayın Münür Nurettin Çeliktutan

Trafiğe vermiş olduğunuz katkılardan dolayı,yılın en iyi Fahri Trafik Müfettişi seçildiniz.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Vasip Şahin
İstanbul Valisi "


www.Eyuphaberi.com- ÖZEL HABER-Halil Aydın

Editör: TE Bilişim