Belediye Başkanı ve Yeni Başkan adayı birlikte lokma dağıttı Belediye Başkanı ve Yeni Başkan adayı birlikte lokma dağıttı
Ak Parti  Yeşilpınar  Mahalle Başkanlığı  Referandum için  çalışmalarına  başladı. Ak Parti mahalle  teşkilatı Başkanı  Abdulkadir Kırma Mahalle yönetimini toplayarak Referandum hakkında bilgilendirdi.

Toplantıya  Yeşilpınar AkParti Mahalle Teşkilatı Başkanı  Abdulkadir Kırma, Kadın Kolları Başkanı Filiz Kör, Gençlik Kollları Başkanı Yuşa Bölük ve  Mahalle teşkilatı  katıldı.



Ak Parti Yeşilpınar Mahalle Başkanı  Abdulkadir Kırma yaptığı açıklamada;
Biz  Ak Partinin taban kadrosu olarak her hafta  düzenli bir şekilde istişare toplantılarımızı yapıyoruz. Anayasa Referandumuna  çok az bir zaman kaldı. Parti Genel Merkez ve  İlçe  Başkanlığından  gelen talimatlar  doğrultusunda  Mahalle yönetimimizi  bilgilendiriyoruz.  Eyüp Yeşilpınar Mahallesi'nde Ak Partinin Türkiye  ortalamasının üzerinde oy oranı var.

Yeşilpınar Mahlalesinde  Genel seçimlerde % 57  Belediye  Başkanlığı  seçiminde  %64 oy oranına  ulaştık. Anayasa Referandumunda bu  sayıyı % 75 - 80lere çıkarmayı hedefledik. Türkiye Genelinde referandum için % 55-60 civarında Evet  oyu bekliyorum.  

Mahallemizde herkese ulaşıyoruz, her aileyi ziyaret ediyoruz.. Kadın Kolllarımızla birlikte  ailelere birebir ulaşıp  vatandaşlarımızın  sorunlarını tesbit edip  çözümü içim ilgili  kurumlarla irtibat sağlayıp çözüm sağlıyoruz. 

Biz  Ak Parti olarak  halkımızın hizmetkarıyız. Bu bir gönül işi. Burada gece gündüz  demeden  çalışan  fedakar kardeşlerimiz var. Gündüz işinde  çalışıyorlar  Akşamları aksatmadan toplantılarımıza  iştirak  ediyorlar. Tüm arkadaşlarıma  bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ederim.

Bu şeçimde  mahallemizde bulunan  MHP'li Ülkücü kardeşlerimizde  Evet oyu için bizleri  destekleyeceklerini umut ediyorum. Gerekirse onlarlada  bir araya gelip  istişare ederek  birlikte referandum çalışması yapabiliriz. Tabi ki onların  görüşlerinede  saygı  duymamız lazım. 

Biliyorsunuz  15 Temmuzdan sonra her şey  değişti. Yeni bir  Anayasa ihtiyacı yeni bir  sistem ihtiyacı  doğdu. 

Ak parti MHP birlikteliğiyle hazırlanıp Meclisten  geçen ve Halk ollamasına  sunulacak olan Anayasayı  destekleme  ve  evet oyu kullanmak için Halkımıza  neden Evet'i iyi bir  şekilde  anlatmamız  gerekiyor.

Bu konuda  tüm Ak Parti  teşkilatları  gerekli  eğitimi almış bulunuyor. Yeni Anayasamız şimdiden  Vatanımıza Milletimize hayırlı uğurlu olsun  diyerek sözlerini tanmamladı.
Editör: TE Bilişim