Meclis üyesi adayları ile Muhtar adayı esnafları ziyaret etti Meclis üyesi adayları ile Muhtar adayı esnafları ziyaret etti
Ak Parti Yeşilpınar mahalle Teşkilatı saha çalışmalarına seçmen taramaları ile devam ediyor.

Ak Parti Yeşilpınar Mahalle Teşkilatının seçmen tarama ve ziyaret proğramına;

Ak parti İstanbul Milletvekili (İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı) Hasan TURAN ile Mehmet Baykurt, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Eyüp ilçe Başkanı Adem Koçyiğit, Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel, STK’lardan sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün Mahallee Teşkşilat Başkanları ve üyeleri ile birlikte Yeşilpınar Mahalle tekilatı sevgi yürüyüşü gerçekleştirip, vatandaşlara fesleğen takdim edip seçmen taraması yaptılar.

İstanbul Milletvekili Hasan Turan yaptığı açıklamada;


Bizim davamız var, bizim güçlü Türkiye için hedeflerimiz var bu uğurda durmak yok yola devam diyorum. Bugün burada öğle namazını müteakip Yeşilpınarda hemşerilerimizi ziyaret edip onlarla kucaklaşıyoruz.

Her bölgede Milletvekili adayı arkadaşlarımız,Belediye başkanlarımız İlçe Başkanlarımız ve Bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte, seçmen taraması yapıp vatandaşlarımıza fesleğen takdim ediyoruz. Seçmen ayırt etmeksizin herkesi kucalkıyoruz. Bu seçimde rehavete yer yok. Gece gündüz demeden tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte çalışıyoruz. Her aileyi tek tek ziyaret ediyor sıkılmadık el bırakmıyoruz.

Halkımızın bizlere teveccühü ve sevgisi olduğunu görüyorum. Ak Partinin 16 yıllık iktidarında sağlanan huzur ve güveni kaybolmasını istemiyor insanlar. 2023 hedefimize ulaşmak için ya kazanacağız ya da kazanacağız.

Muhalefetin hedefi ise Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanın önünü kesmek. Muhalefet Cuhur Başkanımız Erdoğan’a karşı birleşiyor. Erdoğan gitsinde ne olursa olsun. Köprüleri kapatacaklarmış, Hava alanı inşaatını durduracaklarmış, Cumhurbaşkanlığı Sarayını kapatacaklarmış, İşte bunların vaatleri bunlar.

Türk Milleti kimin ne yaptığını çok iyi biliyor. İstikrarın bozulmasını istemiyor. Ben halkımızın doğrrudan yana istikrardan yana oy kullanacağına inanıyorum.

Bu Milletin 24 haziranda istikrardan yana oy kullanacağından hiç şüphem yok diyerek sözlerini tamamladı.


 

Editör: TE Bilişim