Ak Parti Meclis Üyesi adayları esnafları ziyaret etti Ak Parti Meclis Üyesi adayları esnafları ziyaret etti
Demirtaş ve Pınar ailelerinin kızları Gizem ile oğulları Yasin yapılan Şah düğün salonunda yapılan düğün töreni ile mutluluğa ilk adımlarını attılar.


Aslen Giresun’lu İstanbul Eyüp Yeşilpınar’ın sevilen esnaflarından Emlakçılık yapan Fuat ve eşi Remziye Demirtaş ailesinin biricik kızları Gizem ile Aslen Giresunlu Eyüp Yeşilpınar da ikamet eden Yaşar ve Ayşe Pınar çitinin oğulları YasinGaziosmanpaşa Kazımkarabekir mahalle  Şah düğün salonunda yapılan görkemli düğün töreniyle dünya evine ilk adımlarını attılar.



Sunuculuğunu  ve  müzüzisyenliğini  sanatçı  Özkan Karadeniz'in yaptığı,  çok sayıda davetlinin katıldığı düğün törenine, Büyük Osmanlı Derneği Başkanı Bayram Demir, Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak, Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün  Kazımkarabeki Mevlana  spor kulubü Başkanı  Mustafa  Türlü ile çok sayıda davetli katıldı.



Takıların  takılmasının  ardından, davetliler Giresunlu sanatçıların sunduğu Kemençe ve horon eşliğinde doyasıya eğlendiler. Çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Bu güzel günde Gizem ve Yasin yapılan düğün töreninde, İyi günde kötü günde ömür boyunu birlikte geçirecekleri sözünü verdiler. Düğün töreni arasından misafirlrere pasta ve meşrubat ikramda bulunuldu.



Eyuphaberi.com İnternet haberi sitemize bir açıklamada bulunan Gizem ve yasin çifti; Bizleri en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dostlarımız canı gönülden teşekkür ederiz. Allah herkese hayırlı yuva kurmayı nasip etsin diyerek sözlerini tamamladılar.

Eyuphaberi.com olarak dünya evine girmeye ilk adımlarını atan Demirtaş ve Pınar ailesinin kızları Gizem ile Oğulları Yasin’e ömür boyu mutluluklar dileriz.
 

Editör: TE Bilişim