İlker Çomak Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı İlker Çomak Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı
Eyüp Belediyesi ,Yeşilpınar mahallesinde 5 noktada ve diğer mahallelerde çeşitli noktadaki yeraltı çöp konteynırları vatandaşların kullanımına sundu.

Eski çöp konteynırları toplanarak daha güzel bir görünüm kazandırıldı. Yer altı çöp konteynırları sayesinde çöplerin sokağa taşması ve kötü görüntülerin önüne geçilmiş oldu.
 

Eyüp Belediyesi esnafı bilgilendirdi.
Eyüp Belediye başkanlığı esnafları yapacağı projeler hakkında bilgilendirdi. “Yeraltı Çöp Konteynırı” projesi hakkında esnafa bilgilendirme yapıldı.

Çevre Koruma Müdürlüğü’ne bağlı ekipler başta Yeşilpınar olmak üzere, çeşitli mahallelerde esnafa projenin amacını anlatarak çöplerin geri dönüşüme uygun bir şekilde konteynırlara bırakılmasını istedi.

Yeşilpınar esnafı Belediyenin hizmetlerinden nemnun;

Kendisi ile görüştüğümüz vatandaşlar; çöplerin ayrıştırılarak ekonomiye kazandırılmasının önemli olduğunu söyleyerek Girne caddesi ve Muhtar Cami sokak üzerinde ki klasikl tip konteynırların kaldırılarak, yerlerine modern yeraltı konteynırlarının yerleştirilerek faaliyete alınmasından memnun olduklarını kaydetti.

Önceleri çöplerin sokağa taşarak pis koku yayıldığını çevreyi rahatsız etttiğini , yeni yapılan Yer altı konteynırları sayesinde rahat bir nefes aldıklarını bildirdiler.

Belediyemizden imkanları ölçüsünde tüm konteynırların yeraltına almasını istiyoruz. Belediye Başkanımız Remzi Aydına ve tüm çalışanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz temennisinde bulundular.

Hizmetlerimiz aralıksız devam edecek
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Eyüp Belediye BaşkanıRemzi Aydın, Bu tür projelerimiz devam edecektir. Biliyorsunuz Yeşilpınar Merkez camiinin yıkım işlemleri tamamlandı harfiyatı kaldırıldıktan sonra içnde Otopark Cami AVM çeşitli sosyal faaliyetlerinde bulunduğu çok güzel bir Külliye yapılacak.

Otopark, spor tesisi projelerimizde devam ediyor. Bunlarıda zaman içinde halkımızın hizmetine sunacağız.. Allah böyle bir projeyi yapmayı nasip etti. Biz diyoruz ki halkımızın hizmetindeyiz . Bu güzel insanımız için ne yapsak azdır.

 

Editör: TE Bilişim