Meclis üyesi adayları ile Muhtar adayı esnafları ziyaret etti Meclis üyesi adayları ile Muhtar adayı esnafları ziyaret etti
Halil Aydın - Eyuphaberi.com / Eyüp Yeşilpınar Veziroğlu Pastanesi çalışanlarına ve komşu esnaflara iftar verdi.

Eyüp Yeşilpınarınsevilen esnaflarından Veziroğlu Pastansi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sevim Abisi Eyüp Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sevim ve kardeşleri Yeşilpınarda İşlettikleri pastanede Ramazan ayı boyunca çalışanlarına ve komşularına iftar verdi.



Nezih  bir salonda  gerçekleşen dost iftarına katılan çalışanları ve komşu esnaflar, Ramazan ayı boyunca kendilerini bir araya getirerek  iftar sofrası açan  Vezirğlu pastanesi  Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sevi ve kardeşlerine teşekkür ettiler. 

''Hasan Sevim'' İftar proğramı ile ilgili açıklamada bulundu; 
Uzun yıllardır Yeşilpınarda ailer şirketi olarak Veziroğlu pastanelerini  işletiyoruz. Tüm ürünlerimiz kendi imalatımızdır. Burada işyerimizde geleneksel olarak her yıl Ramazan ayı boyunca, çalışanlarımızla komşu esnaflarımızla ve dostlarımızla birlikte  iftar soframızı paylaşıp orucumuzu açıyoruz.

Bu gün Ramazanın  son günü Allah sağ selim  nice Ramazanlara kavuşmamızı sağlasın, brlik beraberliğimizi bozmasın diye dua ediyorum. Ülkemizin ve tüm İslam aleminin huzura kavuşması  dileği ile  tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum; diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim