İlker Çomak Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı İlker Çomak Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı
İstanbul ve Eyüp Sultan’ın en önemli yerleşim merkezlerinden olan Yeşilpınar, Eyüp Belediyesi'nin yaptığı alt ve üst yapı çalışmalarlıyla yepyeni bir çehreye kavuşuyor.



Başkan Remzi Aydın yaptığı açıklamada;

Eyüp Belediyesi Fenişleri Müdürlüğü tarafından yapılan, proje kapsamında;
Yeşilpınar cadde ve sokakları da yenileniyor. Yeşilpınar’ın Elektrik kabloları yer altına alınıyor.  Yeşilpınar’ın en merkezi bölgesinde yer alan plan ve projesi Eyüp Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğünce hazırlanan yaya kaldırımları, yer döşemeleri asfalt çalışmaları, görme ve bedensel engelliler de düşünülerek yapılan caddede, yönlendirmeli plak taşları da kullanılacak.

Ayrıca Girne Caddesi Prestij cadde çalışmaları devam ediyor. Cadde boyunca parklanma alanları, caddeye 10 metre yüksekliğinde dekoratif aydınlatma direkleri, konulacak. Özlem çarşısı baştan sona yenileniyor.

 İnşaatı hızla devam eden ve önümüzdeki günlerde yepyeni görünümüyle Yeşilpınarlıların hizmetine sunulacak olan Girne Caddesi ve Özlem çarşısının en çok ilgi çeken bölgesi cep otoparkları oldu.

Yeşilpınar Trafik işaret ve lambalarınada kavuşuyor. Yeşilpınar Külliyesi Merkez Camii İnşaatının temel kazı işlemleri aralıksız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda temelini Yeşilpınarlılarla birlikte muhteşem bir törenle atacağız. Diyerek sözlerini tamamladı.

Yeşilpınar Mahalle muhtarı İlker çomak yaptığı açıklamada;
Eyüp Beledi Başkanı Remzi Aydın’a Yeşilpınar'da başlattığı önemli prestiş projeler için Yeşilpınar halkı adına çok teşekkür ederim. Yeşilpınar'da çok önemli şeyler oluyor. İnşallah Yeşilpınar  mahallemiz hak ettiği hismetleri eksiksiz alacaktır.

Biz vatan daşlarımızın hizmetkarıyız. Halkımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Yalnız Başkanımdan bir isteğimiz daha olacak. Yeşilpınar ve Emeksan spor için bir tesis projesi hazırlayıp hizmete sunabilirsek gençlerimizin geleceği için çok iyi olacaktır. Diyerek sözlerini tamamladı

 

Editör: TE Bilişim