Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eyüp Yeşilpınar Mahalle temsilciliği, demokrasi ve terörle mücadele şehitleri için mevlit okuttu.

MHP Eyüp Yeşilpınar Mahalle temsilciliği, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü tehdit eden, terörle mücadelede ve cumhuriyet rejimini, milli iradeyi bertaraf etmeye yönelik 15 Temmuz darbe girişimine karşı mücadelede hayatını kaybeden kahramanlar, Asker, polis ve  diğe  güvenlik  görevlileri  için mevlit okuttu.

MHP  Eyüp Yeşilpınar Mahalle temsilciliği Başkanı Hakan  Ekinci’nin ev sahipliğinde Yeşilpınar Mahalle temsilciliği binasında düzenlenen  Mevlid  proğramına çok  sayıda  davetli katıldı.

Hakan  Ekinci, , mevlide katılanlara yaptığı teşekkür  konuşmasında;

 “Vatanımızı bölme amacı güden Doğu ve Güneydoğu bölgemizde ve  Fırat kalkanı harekatında devam eden terör örgütleri ne  amacı  güdüyor ise, halkın milli iradesiyle yetki verdiği yönetimi, devletimizin kurumlarını illegal yöntemlerle ele geçirmeye çalışan ve askerimizi, polisimizi, ve  diğer güvenlik  görevlilerimizi ve vatandaşımızı acımasızca katleden illagal yapıda yapı terör örgütüdür.

Vatanımızı,milletimizi tehdit eden tüm illagal yapılanmalar, yabancı güçlerin dış odakların ,kısacası  emperyalizm’in eli kanlı maşalarıdır. Bu  gözü dönmüş caniler  ülkemizi  bir iç savaş çıkararak bölüp parçalamaya  çalışıyorlar.  Ancak bu hain  emellerine  asla  muvaffak  olamayacaklar.  Biz ülkücüler  bu hainlerin  oyunlarına  asla  gelmedik  gelmeyeceğiz. Daima   Halkın  iradesi ile  seçilmiş yönetimin terörle  mücadelesini  destekliyoruz ve  desteklemeye  devam edeceğiz.

İlker Çomak Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı İlker Çomak Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı

 Dün  nasıl terörisle  masaya oturulmaz diye  tavır  sergiledi isek; bu günde  terörle  mücadele konusunda   devletimizin  yanındayız. Kimse bize  akıl vermeye  kalmasın. Biz  ne zaman  nerede ne yapacağımızı  çok iyi biliyoruz. Bizim için söz konusu  vatansa gerisi teferruattır.  Ülkücü hareket olduğu müddetçe hainler kirli  emellerine  ulaşamayacaklar, başaramayacaklar, Milletimizin bölünmez bütünlüğünü bozamayacaklardır.

Buna  asla izin vermedik vermeyeceğiz. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Gazilerimize de  Allahtan acil şifalar dilerim. Allah ülkemizi, milletimizi her türlü fitne, fesattan, kazadan, beladan, doğal afetlerden, felaketlerden korusun diyerek  sözlerini tamamladı.

Yeşilpınar Merkez  Camii İmam Hatip’i Kurra Hafız Hüseyin  Özdemir’in  okuduğu Kuran tilaveti ve  Mevlit programı ve duaların ardından davetlilere ikramda bulunuldu ve program sona erdi.

Editör: TE Bilişim