Gündem

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eyüp Şubesi Başkanlığı'na Asiye Kocaman seçildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eyüp Şubesi Başkanlığı'na Asiye Kocaman seçildi.

Eyüp Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığına Asiye kocaman oy çoğunluğuyla yeniden seçildi.

Başkan Asiye Kocaman yaptığı açılış konuşmasında; Sevgili Bayanlar ve baylar Atatürkçü Düşünce Derneğimizin kongresine hoş gediniz. Hepinize göösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Ulu önde Atatürkün şu sözünü hatırlatmak istiyorum; '' Bir Millete özellikle bir milletin iş başında bulunan yöneticilerine özel istek ve çıkar duygusu, vatanın yüce görevlerinin gerektirdiği duygulardan üstün olursa, memleketin yıkılıp kayboması kaçınılmaz bir sondur'' Mustafa Kemal Atatürk Öncelikle sizleri Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızı okumaya davet ediyorum dedi. İstiklal marşının okunmasının ardından kongre başladı.

Kongrede Divan Başkanlığı'na Mustafa Telci, katip üyeliklerine Ali Bal ile Gülümser Hınıslı getirildi. ADD Eyüp Şubesi'nde gerçekleştirilen Kongre Yönetim Kurulu Üyeliklerine Asiye Kocaman, Sevgi Akkaya, Bülent Kıdık, Doğan Sevingüler, Yağız Demirkan Filiz Yıldırım Turgut Özgüller getirildi. Denetim Kurulu Üyeliklerine Ali Bal, Ömer Yıldız, Ahmet Kadri Güremek seçildi. Disiplin Kurulu üyeliklerine Çetin Keskin Mustafa Telci, Mehmet Kamil Güremek seçildi.

Eyüp Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı'na Asiye Kocaman, Başkan Yardımcılığı'na Doğan Sevingüler, Saymanlığa Sevgi Akkaya, Yazmanlığa Filiz Yıldırım, Üyeliklere Bülent Kıdık, Yağız Demirkan, Turgut Özgüller getirildi.

Yeniden Başkan seçilen Asiye Kocaman yaptığı açıklamada; Eyüp Atatürkçü Düşünce Derneği Kongre üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Üyelerimizin katılımıyla başkanlık seçimini gerçekleştirdik. Atamızın dediği gibi '' Vatan söz konusu ise gerisi teferruattır'' Üyelerimizin gösterdiği ilgi ve alakalı davranışlarına; emeği geçen arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim..... Sevgiler ve Saygılar sunarım.... diyerek konuşmasını bitirdi