Gündem

Remzi Aydın Yeşilpınar mahalle sakinleri ile bir araya gelsi

Başkan Aydın, Yeşilpınar Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Aydın Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak ve mmahalle saknleri ile birlikte cami içine girerek incelemelr yaptı.

Vatandaş odaklı yönetim anlayışı ile sık sık mahalle ziyaretlerinde bulunan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi Yeşilpınar mahalle sakinlerine ziyaret gerçekleştiren Başkan Remzi Aydın, depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenen Merkez Camii'nin yıkım çalışmalarını da kontrol ederek yetkililerden bilgi aldı. Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi üzerinde bulunan Yeşilpınar Merkez Camii’nin çevresini ve içini gezen Başkan Aydın’a Yeşilpınar mahalle sakinleri de eşlik etti.

Sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarı ile de bir araya gelen Başkan Remzi Aydın, Yeşilpınar ve Merkez Camii hakkında konuştu. Mahalle sakinleriyle de bir süre sohbet eden Başkan Aydın, istek ve sıkıntılarını dinleyerek not aldı.

Cenaze namazına katıldı Başkan Remzi Aydın, Merkez Camii ziyareti sırasında, Yeşilpınar sakinlerinden Mustafa Gültepe'nin cenaze namazına katıldı. Yeşilpınar Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Başkan Aydın, Mustafa Gültepe’nin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Kalabalık bir cemaatle kılınan namazın ardından Gültepe’nin cenazesi Hasdal Mezarlığı’na defnedildi.