Güncel

Veziroğlu pastanesi iftar verdi

Veziroğlu pastanesi iftar verdi

Eyüp Yeşilpınar Veziroğlu Pastanesi çalışanlarına ve komşu esnaflara iftar verdi.

Eyüp Yeşilpınarınsevilen esnaflarından Veziroğlu Pastansi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sevim Abisi Eyüp Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sevim ve kardeşleri Yeşilpınarda İşlettikleri pastanede Ramazan ayı boyunca çalışanlarına ve komşularına iftar verdi.

Nezih bir salonda gerçekleşen dost iftarına katılan çalışanları ve komşu esnaflar, Ramazan ayı boyunca kendilerini bir araya getirerek iftar sofrası açan Vezirğlu pastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sevi ve kardeşlerine teşekkür ettiler.

''Hasan Sevim'' İftar proğramı ile ilgili açıklamada bulundu; Uzun yıllardır Yeşilpınarda ailer şirketi olarak Veziroğlu pastanelerini işletiyoruz. Tüm ürünlerimiz kendi imalatımızdır. Burada işyerimizde geleneksel olarak her yıl Ramazan ayı boyunca, çalışanlarımızla komşu esnaflarımızla ve dostlarımızla birlikte iftar soframızı paylaşıp orucumuzu açıyoruz.

Bu gün Ramazanın son günü Allah sağ selim nice Ramazanlara kavuşmamızı sağlasın, brlik beraberliğimizi bozmasın diye dua ediyorum. Ülkemizin ve tüm İslam aleminin huzura kavuşması dileği ile tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum; diyerek sözlerini tamamladı.