İstanbul'da en çok  hangi il tabanlı nüfus var? İstanbul'da en çok hangi il tabanlı nüfus var?
Toygar ailesinin biricik anneleri merhume Nazire Toygar, Ortaköy Dereboyu Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Aşiyan mezarlığında toprağa verildi.

Giresun Medya Platformu Başkanı, Şebinmedya Haberler Koordinatörü ve Gazeteci Sadi Toygar ve kardeşi Engin Toygar'ı acılı günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı.
Son yolculuğuna uğurlanan Merhume Nazire Toygar'ın Cenazesi Ortaköy Dereboyu Camisine getirildi. Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Aşiyan aile mezarlığına götürülerek burada bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye, Giresun Medya Platformu üyeleri, Giresun Dergisi, Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri, Şebinkarahisarlılar İş adamları Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şebinkarahisarlılar Vakfı yönetim kurulu üyeleri, Giresun ve Şebinkarahisarlı iş adamları, Şebinkarahisar Köyleri dernek başkanları, Siyasi parti temsilcileri, Kanaat önderleri, Üsküdar Anadolu hastahanesi müdürü, akrabaları, iş arkadaşları, komşuları ve çok sayıda hemşehrisi Toygar ailesinin yanında bulunarak yalnız bırakmadılar.

Cenazeye Şebinkarahisar Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç'in çelenk göndermesi dikkat çekerken, Sarıyer ve Beşiktaş belediyeleri ile Giresun Medya Paltformu, Giresun Federasyonu ve ŞEBDER çelenk gönderirken Gerçek Oto, Kozlu Ailesi, MEDYAS, Kamburoğlu Ailesi ve Toygar Ailesi'nin taziye dileklerini belirtmek için T.Eğitim vakfı ve TEMA Vakfına bağış yaptıkları görüldü.

Hüseyin Şenel Odacı
www.sebingundem.com
 

Editör: TE Bilişim