Dikkat... Bayram tatilinin ilk gününde 651 trafik kazası; 9 ölü yüzlerce yaralı Dikkat... Bayram tatilinin ilk gününde 651 trafik kazası; 9 ölü yüzlerce yaralı
Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Eyüp'teki tüm boş alanları düzenli aralıklarla temizlemeye devam ediyor.

Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü daha güzel ve daha hijyenik bir çerve için havaların ısınması ile beraber çalışmalarına ivme kazandırdı. Ekipler, cadde ve sokakların süpürülmesi, çöplerin toplanması, pazar yerlerinin süpürülmesi ve yıkanması, tretuvar üstlerinin ve etraflarının temizlenmesi gibi çalışmalarının yanı sıra, meskun ve boş arsalarında temziliği düzenli aralıklarla yapmaya devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyüp'te bulunan boş alanlarda detaylı temizlik yaparak, çirkin görüntüleri ortadan kaldırıyor. Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Eyüplüler, temiz ve düzenli bir ilçede yaşamayı hakediyor. Bu yüzden sadece cadde ve sokakları değil, belirli aralıklarla boş arazileri de temizliyoruz. Buralarda biriken çöpleri toplayıp ilçemizi daha temiz ve düzenli hale getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Başkan Aydın, sağlıklı bir yaşam ve temiz bir çevre için vatandaşları çöplerini çöp kutularına atmaya çağırdı, evsel atıkların da zamanında çıkarılması gerektiğini hatırlattı. 
Editör: TE Bilişim