Dikkat... Bayram tatilinin ilk gününde 651 trafik kazası; 9 ölü yüzlerce yaralı Dikkat... Bayram tatilinin ilk gününde 651 trafik kazası; 9 ölü yüzlerce yaralı
 Sultan Center’da bulunan mağaza ve dükkanlar bir bir kapanıyor. Dükkanların bir çoğu yıkılmış harabeyi andırıyor. Tavan döşemeleri dökülüyor. Parçalar insanlar için tehlike oluşturuyor.

Sultan Cernter içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İsmek Kursu, birkaç dernek, bir market,Turyap, Avcılar kulübü, Sürücü kursu düğün salonu kuaför, eczane, Özel Güvenlik Şirketi, Sivil toplum kuruluşu ve kapalı otopark bulunuyor.




Onlarında dayanma gücünün kalmadığı belli, çünkü Tuvaletlerinin kapısına kilit vurulmuş. İçersi çöplükten pislikten kullanılmaz halde. Kendisiyle görüştüğümüz İsmini açıklamayan esnaflar Sultan Center'ın kaderine terk edildiğini sahip çıkılmadığını bu yüzdende kapanan AVM’ler arasında yer alacağı endişesi taşıdıklarını dile getirdiler.



Sultan Center 5 katlı, 90 mağazadan oluşuyor. Katlardan biri düğün ve nikah salonu olarak ayrılmış. Sultan Center toplam 25 bin metrekarelik bir alanda 5 katta 90 mağazadan oluşuyor. Metrekaresi 40-60 dolar arası satışa sunulan dükkanların çoğunun kapalı olması içler acısı. Eyüp Sultanın en büyük AVM si Sultan Center esnafı yetkililerden ilgi bekliyor.



Editör: TE Bilişim