Eyüp Belediyesi’nin Yeni Nesil Yaz Okulları’nda çocuklar, keyifli ve eğlenceli vakit geçirmeye devam ediyor.


Alibeyköy Spor Kompleksi, Eyüp Merkez (Eyüp Kız Anadolu İ.H.L), Yeşilpınar (Cumhuriyet Ortaokulu) ve Kemerburgaz – Göktürk (Osman Yumuk Spor Kompleksi) olmak üzere dört bölgede kurulan Yaz Okulu Spor Merkezleri 7-14 yaş arası çocuklara Pazartesi-Çarşamba ve Salı-Perşembe olmak üzere eğitim vermeyi sürdüyor.

Birbirinden farklı beceri ve yetenekleri ortaya çıkaran Yeni Nesil Yaz Okulları’ndaçocuklar spor yaparak bedensel ve zihinsel gelişimindeki performanslarını artırıyor. Geleneksel oyunlardan modern oyunlara, zihin egzersizlerinden fiziksel hareketlere kadar tam donanımlı programdan geçen 7-14 yaş arası çocuklar minigolf, satranç, uzak doğu sporları, futbol, hentbol, basketbol, tenis, değerlereğitminin yanı sıra sanat eğitimleri kapsamında tiyatro ve müzik gibi farklı dallarda da eğitim alıyor.

Yaz Okulları’nda ayrıca sabah 09.00-13.00 saatleri arasında kız, 14.00-18.00 saatleri arasında ise erkek öğrencilere yüzme eğitimi veriliyor.

Türkiye, Irak arasında 26 iş birliği anlaşması imzalandı Türkiye, Irak arasında 26 iş birliği anlaşması imzalandı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeni Nesil Yaz Okulları’nda profesyonel eğitmenler eşliğinde çocukların daha bilgili, bilinçli ve sağlıklı bireyler olmaları yolunda yardımcı olduklarını söyledi.

Toplamda 4 bin 111 öğrencinin kayıt olduğu Yaz Okulları, 12 Ağustos’a kadar devam edecek.

Editör: TE Bilişim