Bayram dönüşü trafik tedbiri... Ağır tonjlı araçlara 24 saat yasak! Bayram dönüşü trafik tedbiri... Ağır tonjlı araçlara 24 saat yasak!
Eyüp Meydanında 10 gündür demokrasi nöbeti tutan vatandaşları Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ile İstanbul Valisi Vasip Şahin ziyaret etti.


Eyüp Camii meydanında 10 günden beri Demokrasiye sahip çıkan vatandaşlar darbeye hayır, Demokrasiye sahip çıkalım, Recep Tayyip Erdoğan sloganlarıyla coştu.

Eyüp Camii meydanında vatandaşlarla birlikte  Demokrasi nöbeti tutan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Meydanı'nda  demokrasi  için için toplanan vatandaşları  ziyaret eden  Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ile İstanbul Valisi Vasıp Şahin' karşıladı. 



Vali şahin Eyüp Meydanında toplanan vatandaşlara açıklamada bulundu.

Çok kıymetli vatandaşlarım 15 Temmuz Cuma gecesi ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen cuntacı vatan hainlerine karşı mücadele veren Milletimize teşekkür ederim. On günden beri Eyüp El Ensari’nin bulunduğu bu kutsal meydanı koruyorsunuz.

Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çekilin emrine kadar korumaya devam edeceğiz, her zaman uyanık olacağız. Birlik beraberliğimizi muhafaza edip demokrasimize sahip çıkacağız.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Vatandaşlarımızdan öncelikli talebim şudur, tedbirli, dikkatli, uyanık olacağız ama tedirginliğe, paniğe kapılmaya asla tevessül etmeyeceğiz" dedi.Provakasyonlara karşı uyanık olacağız.diyerek sözlerini tamamladı.



İstanbu Milletvekili Halis Dalkılıç yaptığı açıklamada;

Demokrasimize,ülkemize, Türk Milletine karşı düzenlenen hain saldırıyı lanetliyorum. Gözü dönmüş Cuntacı hainler Ülkemizi illetimizi demokrasimizi hedef almışlardır. Ama hesap edemedikleri bir şey vardı.

Türk Milletinin dinine imanına devletine sahip çıkacaklarını, Topun tankın uçakların önünde dik duracaklarını, eğilmeyen, dik duran bir liderinin olduğunu hesap etmemişlerdi. Allah Milletimize böyle bir acıyı birdaha çektirmesin. On gündür  demokrasimize sahip çıkıp bu meydanları hainlere bırakmadığınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun Allaha  emanet olun diyerek sözlerini tamamladı.



Ayrıca  15 Temmuz gecesi yaralanan vatandaşlar için Eyüp kızılayı kan bağışı kampanyasında bulundu. Kampanyaya  vatandaşların yoğun ilgisi oldu.

 
 

Editör: TE Bilişim