12 Mayıs Hemşireller Gününü; Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi  tarafından törenle kutlandı. Yurt genelinde BİZİM HEMŞİRELERİMİZ – BİZİM GELECEĞİMİZ teması ile vurgulanan ve hemşirelik mesleğine değer katan kutlama töreni Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesinde gerçekleşti.

Varlığı ile güven veren, bilgisi ile şifa katan, şefkat ve hoşgörüsü ile gönül alan gece gündüz demeden özveri ve fedakarlıkla çalışan sağlık ordusunun kanatsız melekleri hemşireler hastanede gerçekleşen törende bir araya geldiler.

gop hemşireler günü1

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Dekanı Prof. Dr Demir Budak’ın açılış konuşmasıyla başlayan törende, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Uzman Hemşire Sibel Kibar Dağlı, YYÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Şeyda Saydamlı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Kaya Öztaş ile Hastane Başhekimi Doç Dr Derya Bayırlı Turan günün anlam ve önemine istinaden konuşmalar yaparak hemşireleri tebrik ettiler. 

gop hemşireler günü12

Hayat Kurtaran İlk Yardım Tekniği 'Heimlich Manevrası' nedir, nasıl yapılır? Hayat Kurtaran İlk Yardım Tekniği 'Heimlich Manevrası' nedir, nasıl yapılır?

Mesleklerinde gösterdikleri başarılarla kurum tarafından ödüllendirilen hemşireler, meslektaşları ve doktorları ile birlikte duygulu anlar yaşadı.

gop hemşireler günü

Editör: Murat AYDIN