Akşemsettin Mahalle Muhtarlığında bayramlaşma Akşemsettin Mahalle Muhtarlığında bayramlaşma
Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları kapsamında Akşemsettin Mahallesi sakinleri hazırlanan iftar sofrasında bir araya geldiler.



Eyüp Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği mahalle iftarlarından biri de Akşemsettin Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Mahalle sakinleri kurulan iftar sofrasını akşam saatlerinden itibaren doldurmaya başladılar.

Binlerce kişinin katıldığı iftar proğramına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Akşemsettin Mahalle muhtarı Hakan Demir katıldılar.



Akşemsettin’de düzenlenen iftar programına katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç masaları dolaşarak tüm vatandaşların hatırını sordu.

Vatandaşlar aileleri ile birlikte katıldıkları iftar sofrasında ezan vaktini beklerken çocuklar da kendileri için hazırlanan sahne gösterileri ile eğlenceli vakit geçirdiler.

Masaları dolaşan ve zaman zaman da sorunları dinleyen Başkan Aydın’a vatandaşlar da hazırlanan iftar sofrası için teşekkür etiler. İftar sofrasında bulunan bazı çocuklar Başkan Aydın’ile birlikte fotoğraf çektirdilr.

Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç yaptığı konuşmada;

Çok kıymetli Akşemsettili hemşerilerim bu mübarek ayda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Burada Ramazan ayının bereketiyle bir araya gelerek birbirimizle hasbihal ederek kaynaşıyoruz. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Hepinizin Ramazan ayını ve Ramazan Bayramını şimdiden kutlarım Allaha emanet olun diyerek sözlerini tamamladı

Başkan Remzi Aydın yaptığı konuşmada:

“Akşemsettin sakinleri samimilikleri, sıcaklıkları ve içtenlikleri ile her daim yanımızda oldu. Biraz önce sizlerle hasbihal ederken bu sıcaklığı bir kez daha hissettim.

Davetimize icabet ettiğiniz için, soframızı şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İftar sofralarımız bizleri birbirimize daha da çok yaklaştırıyor. Aramızdaki sevgiyi kardeşliği daha da arttırıyor” diye konuştu.  


Editör: TE Bilişim