Eyüp'te üç yeni parkın açılışı yapıldı Eyüp'te üç yeni parkın açılışı yapıldı
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Karadolap Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. Mahallede hasta ve yakınları vefat eden vatandaşların evlerlerini ziyaret eden Başkan Aydın, hastalara acil şifalar, yakınlarını kaybeden ailelere de taziyelerini bildirerek sabırlar diledi.

Karadolap Mahallesi'nde ilk olarak bir evde mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Remzi Aydın, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. Ziyaret ettiği evde, atletizmle ilgilenen ve gelecek vaat eden Alibeyköy Ortaokulu öğrencisi Kübra Dindar'la spor hakkında uzun süre konuştu.

Mahalle ziyareti sırasında çocukları da unutmayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, onlara top hediye ederek bir süre futbol oynadı.

HASTA VE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU


Bu arada, bir süre önce vefat eden İbrahim Kaçuk için eşi Perihan Kaçuk'a ve Karadolap'ın 25 yıllık sakini Çorumlu Rıza Bayram'ın ailesine başsağlığı dileyen Başkan Remzi Aydın, rahatsızlık yaşayan Sedat Düzgün'e de geçmiş olsun diyerek şifalar diledi.
Geç saatlere kadar mahallede dolaşan Başkan Aydın, Karadolap esnafının da hatırlarını sorarak sohbet etti.

Editör: TE Bilişim