Sakarya Mahallesi Muhtarlığı Sakarya Mahallesi Muhtarlığı
Halil Aydın - Eyuphaberi.com / Eyüp Belediyesi’nin Ramazan süresince mahallelerde verdiği açık hava iftarları ilgi odağı oluyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp'ün her mahallesinde halkı zıyaret ederek şikayetlerini dinliyor; yerinde çözüme kavuşturuyor.

İftar Proğramına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları Şengül Kocabaş, Cem Kurt,  Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman  Aykaç, kadın Kolları Başkanı, Hatice Yücel ve çok sayıda vatandaş katıldılar.

Eyüplü'ler, parklarda, okul bahçelerinde, sokaklarda komşularıyla bir araya gelip birlikte oruç açıyor, Ramazanın maneviyatını birlikte soluma şansı buluyor.

Başkan Aydın okuduğu Sakarya İlköretim okulunun bahçesinde  düzenlenen proğramda  annesi ve komşularıyla birlikte orucunu açtı.


Eyüp Belediyesi’nin 16 Haziran Perşembe günkü iftar programı Sakarya Mahallesi’nde yapıldı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, iftar programı öncesi Sakarya Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Eyüp Belediyesi’nin Sakarya Mahallesi Silahtarağa İlköğretim Okulu bahçesinnde ki iftar programına yoğun katılım oldu. Çocuklar Hacivat Karagöz gösterisiyle eğlenceli dakikalar geçirdi. Tasavvuf müziği dinletisinin ardından Güzel yayla Kurun kursu İmamhatip'i Kurra Hafız Hasan Rizelioğlu'nun okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti yeraldı.



Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydınyaptığı konuşmada;


Aydın İftar yemeğine katılan Sakarya mahalle sakinlerine çok teşekkür ederek. Ben bu mahallenin evladıyım burada iki göz bir gece konduda büyüdüm. Annem okur yazar bile değil. Zor şartlarda okuyup bu günlere geldim.

Bende sizlerin hizmetkarınız olmaya, hizmet etmeye devam ediyorum. Sakarya Mahallesinin ve bütün Eyüp'ün Sorunlarını tespit edip çözmeye çalışıyoruz. “Bu sene Ramazan çok bereketli Eyüp Sultan’da diyerek sözlerini tamamladı.

İftar proğramının ardından Sakarya mahalle camiiinde akşam namazı kılan Aydın Cami cemaatiyle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Belirlenen bazı evlerde yaşlıları ve hastalarıda ziyaret etti. 
 

Editör: TE Bilişim