863 konut, 28 dükkan ve 1003 araçlık otoparkın yanı sıra okulu, camisi, basketbol sahaları, çocuk parkları ve yeşil alanlarıyla bölgenin çehresini değiştirmeye hazırlanan Sarıgöl Mahallesi 12C Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar hızla sürüyor. 

Kentsel dönüşüm çalışmasının yürütüldüğü Gaziosmanpaşa’da riskli yapılar yerine depreme dayanıklı ve güvenli konutlar oluşturulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Sarıgöl Mahallesi 12C Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar hızla sürüyor.

sarıgul kentsel dönübm

TÜM İHTİYAÇLAR DÜŞÜNÜLEREK TASARLANDI

Bakan Yerlikaya açıkladı! BOZDOĞAN-29 operasyonunda  DEAŞ şüphelisi 23 kişi yakalandı Bakan Yerlikaya açıkladı! BOZDOĞAN-29 operasyonunda DEAŞ şüphelisi 23 kişi yakalandı

863 konut ve 28 dükkanın inşa edileceği projede; 879 adet kapalı, 124 adet açık olmak üzere toplam 1003 araçlık otopark alanı oluşturulacak. 4 bin 600 metrekare alanın okul, 850 metrekare alanın ise cami inşaatına ayrıldığı projede 2 adet basketbol sahası ve 4 adet çocuk parkı da yer alacak. Her türlü sosyal imkanın düşünüldüğü Sarıgöl Mahallesi 12C Kentsel Dönüşüm Projesi, 6 bin 500 metrekare yeşil alanı, yürüyüş yolları ve sosyal donatıları ile bölgedeki birçok ihtiyacı karşılayacak. Gaziosmanpaşalıları yüksek yaşam standartları ile buluştururken, ilçenin çehresini de değiştirmeye hazırlanan projede, konutların 2024 yıl sonuna kadar hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Editör: Murat AYDIN