Eyüpsultan 5. Levent Camii'nde karate eğitimi Eyüpsultan 5. Levent Camii'nde karate eğitimi
Eyüpsultan Belediyesi ile Eyüpsultan Giresunlular Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri iftar programı Eyüpsultan Kültür merkezi Salonunda yapıldı.

Birçok Giresun derneğinin destek verdiği iftar programına Ak Parti İstanbul Milletveki Hasan Turan, MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Serkan Cihan, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan Giresun Dernek Başkanı İsa Kayış, Eyüpsultan Ak Parti STK'lardan sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün, MHP Yeşilpınar Mahalle Başkanı Hakan Ekinci, Akşemsettin Mahalle Muhtarı Hakan Demir,Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak, Büyük Osmanlı Derneği Başkanı Bayram Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Soner İbiç, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İşadamları Derneği (İSEDERİ) Genel Başkanı Mustafa Şeker, Meclis Üyeleri ile Dernek Başkanları ve davetliler katıldılar.

Eyüpsultan Giresunlu’lar Dernek Başkanı Kayış yaptığı konuşmada;

“Giresunlular olarak birlik ve beraberlik içersinde olduğumuz sürece her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Bu beraberlik bizi sosyal ve siyasal anlamada hemşerilerimizin istenilen noktalara gelmesine fayda sağlayacaktır. İftar organizasyonu için Belediye Başkanımız Remzi Aydın’a ve katılımınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum.” Dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkan’ı Aydın yaptığı konuşmada;

“Siz değerli hemşerilerimle bir araya gelmekten mutluyum. İlçemizde yoğun bir Giresun nüfusu bulunmaktadır. Biz de bunun farkındayız. Siz değerli hemşerilerimize hizmet etmek büyük şereftir. Giresun nüfusunun yoğunlukta olduğu mahallelerimizde hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Hepinize hayırlı ramazanlar temenni ediyorum” dedi.

 İstanbul 2. Bölge MHP Milletvekili adayı Serkan Cihan yaptığı konuşmada;

Çok kıymetli hemşerilerim hepinizi saygı ile selamlıyorum. Ben MHP 2. Bölge MHP Milletvekili adayıyım.Ülkemizin içinde bulunduğu zor durumu aşabilmesi için 24 Kasım seçimlerinde Liderimiz Devlet Bahçelinin talimatları gereği Cumhur ittifakını destekliyoruz. Tüm hemşerilerimin desteğini bekliyorum; diyerek sözlerini tamamladı.

 İstanbul Ak Parti Milletvekili Hasan Turan 
yaptığı konuşmada;
“Biliyorsunuz sizin uşak kısa de olsa Giresun Federasyonunda başkanlık yaptık. Kısa süre sonra gidilen seçimde Giresun’dan milletvekili aday adayı olduk ama kısmet değilmiş.

Ancak ondan sonra gidilen 2015 Kasım seçimlerinde İstanbul 1. Bölgeden aday gösterildik. Üç yıla yakın süren vekillik sürecinde yaptıklarımızı biliyorsunuz. Bu süre zarfında sizlerden ayrı kalmadık, gel dediniz geldik, git dediniz gittik. 

Bu dönem hem kendi bölgemden aday gösterildim. 24 Haziran’a kadar yorulmadan çalışacağız. Bu seçimlerin diğer seçimlerden daha önemli olduğunu söylememe bile gerek yok. Yeni bir döneme giriyoruz; ilk defa uygulanacak cumhurbaşkanlığı sistemi için daha bir gayret göstermemiz gerekiyor.

Bu gayreti göstereceğinizden de eminim. Ama bu iş hiç ihmale gelmez hepinizden bu işe destek talep ediyorum” dedi.   

Editör: TE Bilişim