Arda Turan iddialı konuştu: Eyüpspor Süper Lig'e Çıkacak Arda Turan iddialı konuştu: Eyüpspor Süper Lig'e Çıkacak
Halil Aydın/ Eyuphaberi.comSüper Amatör Lig 5. grup  A takımı Yeşilpınarspor Yıldıztabya stadında Acıbademsporla oynadığı  Maçta puan almadan misafir takım Acıbadem spor'a 2-4 yenilerek 3 puan kaptırdi.

Yıldıztabya stadında oynanan maçta  Acıbademspor Yeşilpınarspor karşısında baskın oyunu ile 26. Dakikada Onur Başpınar'ın  golü ile ev sahibi Yeşilpınarspora  şok yaşattı. Yeşilpınarspr üzerindeki şoku atmadan Acıbademspor 38. dakikada Serhat Timurtaş'ın  golü ile 2-0 öne geçti. Santraforsuz  oynayan  ev sahibi Yeşilpınarspor ilk yarıyı  2-0 yenik  tamamladı.

Maçın 2. yarısında üstünlüğü ele geçiren Yeşilpınarspor 58. dakikada Yusufhan Aldıkaçtı'nın golü ile  moral buldu. 63 dakikada Burak Cengiz'in golü ile moral bulan Yeşilpınarspor beraberliği yakaladı.  

Yaptığı ataklarla bir türlü  öne geçemeyen Yeşilpınarspor Acıbademsporun geliştirdiği karşı atalka 82. dakikada Emre Potur'un golü ile 3.şoku yaşamış oldu. Acıbademsporun  kontrolü yeniden ele  almasıyla 85. dakikada Onur Başpınarın golü ile  ev sahibi Yeşilpınarspor karşısında ezici bir üstünlük sağlayarak 4-2'lik skorla 3 puan alarak sahadan seviçle ayrıldı. 

Ligde 6. sırada olan  evsahibi Yeşilpınarspor  büyük bir yara alırken. Sonlarda olan Acıbademspor büyük  avantaj elde etti

Yeşilpınarspor takım kadrosu

1-Ferdi Güneysu, 2-Hasan Yılmaz , 3-Ahmet Özüldemir, 4-Yusuf Seyhan 5-M. Raşit Demirkap, 6-Okan Doğan, 7-Hasan Baydar
8-Cafer Kocaoğlu, 9-Savaş Ekşi,10 Burak cengiz 11-İbrahim Can Çoban

Yedekler
1-Furkan Abul, 2-Yusufhan Aldıkaçtı,3-Ahmet Tut, 4-cantürk Sadal 5-Yavuz Selim Şimşek, 6-İbrahim Uçar, 
Yönetici: Olcay Uzun
Teknik Sorumlu: Ercan Yerdak

Acıbademspor takım kadrosu:

1-Atay Bakay, 2-Ünsal Ertezük, 3- Bilal Daşdemir, 4-Oktay Hoşcan, 5- Kenan Nirgiz, 6-Serhat Timurtaş, 7- Çağrı Pekiyi 8- Ramazan Dündar, 9- Onur Başpınar, 10- Selahattin Serçe,11- Emre Potur

Yedekler:
Erol K Çırpıcı

Yönetici:Kenan Çevik
Kaptan: Ünal Ertezük

Editör: TE Bilişim