Muhtar Adayı Sinan Demir Esnafları ziyaret etti Muhtar Adayı Sinan Demir Esnafları ziyaret etti
Halil Aydın - Eyuphaberi.com / Emine  Davut Akyol  çiftinin kızları (Ak Parti Yeşilpınar  Mahalle başkan Yardımcısı Köksal Akyol'un kız kaerdeşi) Dilek ve Samiye Hidayet türlü çiftinin oğulları Gökhan yapılan muhteşem, görkemli kına ve  nikah töreniyle dünya evine girdiler.


Yeşilpınar'n sevilen sakinlerinden Emine, Davut Akyol ailesinin biricik kızları Dilek ile Okmeydanı'nın sevilen, sayılan sakinlerinden Samiye  Hidayet çitinin oğulları Gökhan Eyüp Yeşilpınar İzdivaç düğün salonunda yapılan görkemli kına töreni, Eyüp Belediyesi Nikah salonunda kıyılan nikah  töreniyle dünya evine girdiler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde çiftlerin nikahını Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın adına nikah memuru kıydı.

Bu güzel günde Dilek ve Gökhan çifti yapılan nikah töreninde İyi günde kötü günde bir ömür boyu birlikte geçirecekleri sözünü verdiler. Genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Nikah töreninin ardından misafirlrere ikramda bulunuldu.



Eyuphaberi.com İnternet haberi sitemize bir açıklamada bulunan Dilek ve Gökhan çifti;
Bizleri en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dostlarımız canı gönülden teşekkür ederiz. Allah herkese hayırlı yuva kurmayı nasip etsin diyerek sözlerini tamamladılar.

Bizde Eyuphaberis.com habersitesi olarak, dünya evine girenAkyol ailesinin kızları Dilek ile Türlü  ailesinin Oğulları Gökhan'a ömür boyu mutluluklar dileriz.  
Editör: TE Bilişim