Camiler Gül Suyuyla Yıkanmaya Devam Ediyor Camiler Gül Suyuyla Yıkanmaya Devam Ediyor
 
Baykal, milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili hakkında düzenlenen bir fezleke nedeniyle ifade verdiğini söyledi. 

Antalya Adliyesi'nde saat 14.30 sıralarında gelen Deniz Baykal, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ı makamında ziyaret etti. İfadesini de burada veren Baykal, yaklaşık 2 saat sonra çıktı. Başsavcı Solmaz'ın uğurladığı Baykal, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Bir süre önce milletvekilliği dokunulmazlıklarının kaldırıldığını hatırlatan Deniz Baykal, "Birikmiş fezlekelerle ilgili olarak.

Yine benim de 2007 yılında Çorlu'da bir mitingi yasanın öngördüğü saatten 50 dakika daha uzun bir süre devam ettirmiş olduğum için tutulmuş bir tutanak ve hazırlanmış bir fezleke var.

O fezleke dolayısıyla ifademin alınmasını, Çorlu mahkemesi istemiş. Ben de onun gereği olarak talimatla ifade verdim. Olay bundan ibaret. Bunun ötesinde hiçbir şey yok" dedi. 

Baykal, kaset komplosu ve bu konudaki gözaltılarla ilgili soruları yanıtlamadı. Baykal, "Bunları sonra konuşacağız" dedi. 

Editör: TE Bilişim