Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi
Eyüp Giresunlular  Derneği Eyüp Sultada bulunan Sultan Center AVM deki yeni yerinde muhteşem törenle açıldı. 



Geçmiş dönemde  dernek binası bulunmayan Eyüp giresunlular Derneği Yeni Başkan ve yönetiminin çabaları sonucu  Dernek  faaliyetlerini sürdürebileceği yerine kavuştu. Şehitlerimiz adına Saygı duruşu ve ardından İstiklal marşı okundu.

Eyüp Giresunlular  Derneğinin açılış törnenine İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Eyüp Belediye Baskanı Remzi Aydın, Kagıthane Belediye Baskani Fazlı Kılıç, Sariyer Belediye Baskani Şükrü Genç, Siyasi partilerin il ve ilçe baskanları, Sivil toplum kuruluslari baskanlari, Vakif baskanlari muhtarlar ve çok sayıda  davetli katıldı.

Başkan İsa Kayış yaptığı açılış konuşmasında;
Derneğimizin Açılışına katılan Sayın Milletvekilimiz Hasan Turan beye, Sayın Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydınbeye, Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç beye ve tüm misafirlerimize  çok teşekkür ederim. Giresunlular  Derneği olarak  Hemşerilerimizin  birlik beraberliğini  sağmak amacı ile  faaliyetlerimizi  sürdürüyoruz.Faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz  arasında önceliğimiz Eğtim  Kültür, sanat ve sosyal  faaliyetlerdir. diyerek sözlerini tamamladı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Yaptığı açıklamada;
Eyüp Belediyesi olarak STK lara çok önem veriyoruz.Bende  çeşitli STKların içinde göev alan biriyim.  Eyüp Giresunlular Derneğinin  çok  güzel  faaliyetlerde bulunacağını umuyorum. Başkan ve  yönetimine başarılar  dilerim. Eyüpte bulunan  tüm derneklere desteğimizi sürdürüyoruz. Derneklerimizin  Yaz etkinliklerinde faaliyetlerini  sürdürebilmeleri için kendilerine  yer tahsis edip faaliyetlerini  sürdürmelerine yardımcı olyoruz.

Giresun Dernekçiliğinin duayeni İstanbul Milletvekili Hasan Turan yaptığı Konuşmada;
Sevgili hemşerilerim bildiğiniz gibi ben çeşitli STK'larda görev almış biriyim. STKların ne olduğunu  sorunlarını çok iyi anlayan biriyim. Bu gün  açılışını yaptığımız Eyüp Giresunlular Derneğimizin Başkan ve yardımcılarna başarılar diliyorum. STK'larımızın faaliyetlerine elimizden geldiğinde  maddi olasada manevi desteğimizi sürdüeceğiz.Eğitim Kültür ve sportif faaliyetlerinde herzaman yanlarında  olcağız.Ülkemizde meydana gelen  terör olaylarını lanetliyor  aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim