Elektrik telleri ne zaman yeraltına alınacak Elektrik telleri ne zaman yeraltına alınacak
Eyüpsultan ilçesi su kesintileri nedeni ile 40 saattir sıkıntı yaşıyor. Eyüpsultan'da 24 saatlik su kesintisi olacak diye  birçok kişiye mesaj ile gitti.

Saat 24.07.2018 tarihi itibari ile başlayacak olan su kesintisinin 25.07.2018  savah saat 10.00 itibarı ile  su verilceği açıklanmasına rağmen 26.07.2018 gece  saat 01.10 'da halen  su verilmemesi vatandaşı  zor  durumda bıraktı.

İski yetkililerinin konu ile ilgili açıklama yapmamasına kızan vatandaşlar  İskinin  görevini  layıkıyla yapmadığını bildiriyor.  Camilerin  depolarında  abdest   alacak su kalmamış olması vatandaşı iyice zor duruma   düşürmüş bulunuyor.   Eyüp Silaahtarağa , Sakarya , Rami i, Yeşilpınar Çırçır ve Kara dolap ve Akşemsettin mahallelerinde su kesintilerinin aralıklı olarak meydana  geleceği açıklandı.

Suların ne zaman gelecek diye merak edenler tüm gün olduğunu öğrenince şaşırdılar. Eyüp ilçesi su kesintileri ile tüm gün sıkıntıları yaşıyor olacak. Eyüp'te su kesintisi olacağı birçok kişiye mesaj ile gittiği belirtildi. An  itibarı ile  suyun ne zaman  gelecei hakkında  bilgi  edilememiş olması vatandaşlar  arasında  şakınlığa neden olmuş bulunuyor.

Su kesintisinin nedeni ise; yapılan metro çalışması sebebi ile meydana geliyor olacak. İski su kesintisinin mesaj yolu ile vatandaşlara ulaştırması ile herkesin önlem almasını sağlamış oldu.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan "Mecidiyeköy- Mahmutbey Metro Hattı İnşaatı" kapsamında, isale hattının mevcut hatta bağlantısı yapılacak.


Editör: TE Bilişim