ESA öğrencileri kompost kurulumu yaptılar ESA öğrencileri kompost kurulumu yaptılar
 Eyüp Cami imamlarının Kuran-ı Kerim tilaveti ardından İstiklal Marşı ile başlayan Eyüp Meydan'daki Milli İrade Nöbeti'ne; Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul İl Başkanı Mahmut Bıyıklı, tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, tiyatrocu Ulvi Alacakaptan Eyüp Sultan'da demokrasi nöbetine katıldı.

Eyüplüler demokrasi nöbetine büyük bir sabır ve istikrar ile devam ediyor. Eyüp Sultan Meydanı'nda devam eden demokrasi nöbetine katılan binlerce vatandaş sabah saatlerine kadar Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile birlikte nöbetlerini tutmaya devam ediyor.

Eyüp Sultan Meydanı, on sekizinci gününde de binlerce misafirini ağırladı. Farklı siyasi parti, görüş ve düşüncelerden temsilciler ve 10 bini aşan vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetine, on sekizinci gününde de, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul İl Başkanı Mahmut Bıyıklı, tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, tiyatrocu Ulvi Alacakaptan katıldı.

15 Temmuz gecesi henüz 22.10'da AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önüne giderek FETÖ üyesi komutanı sert bir dille azarlayan ve darbeci hainlerle göğüs göğüse mücadele eden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vatandaşlarla birlikte sabah namazına kadar hasırların üzerinde oturarak beklerken, belediye ekipleri de gece boyunca simit, sandviç, çay, sıcak çorba ve su ikramında bulunmayı da ihmal etmiyor.

Editör: TE Bilişim