Trabzonspor ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Trabzonspor ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
Giresun Federasyonu Dernekler Arası Osman Ağa Şehit Birkan Gündüz Futbol Turnuvası çeyrek final Maçları yapıldı.

Maç sonuçları :

Bulancak Şeyh Musa Ataköy spor : 8 Derli Eğriambar spor : 1

Eynesil Maltaşı spor: 4 Küçükçekmece Giresun Gençlik spor : 1

Şebinkarahisar Ocaktaşı : 5 Tirebolu Eymürspor : 0

Bulancak İnece Gençlikspor : 3 Doğankent çevre köyleri spor : 2 




Giresun Federasyonu Dernekler Arası Osman Ağa Şehit Birkan Gündüz Futbol Turnuvası Organizatörü; Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Kanal 28 televizyonunda yayınlanan Memleket Değerleri programının yapımcısı ve sunucusu Abdullah Akgün’ün yaptığı açıklamada:



Turnovamızın başlangıcından bu güne kadar centilmence karşılaşmalarımız oldu tüm takımlarımızı kutluyorum. Burada kazanan Giresunumuz oldu. Takımlarımızın yöneticilerine ve sporcularına çok teşekkür edeim.



Bu gün burada oynadığımız çeyrek final maçlarımız da, çok güzel oldu. Kardeşçe dostça maçlar oynandı. Yarı finale kalan takımlarımız belli oldu. Yarı finale kalan takımlarımızın eşleşmelerini de burada huzurunuzda takım yöneticileri arkadaşlarımızın kura çekimi ile belirledik .

Eşleşme sonucuna göre Yarı finalde ''Bulancak Şeyh Musa Ataköyspor, Eynesil Maltaşı spor ile Şebinkarahisar Ocaktaşı spor, Bulancak İnece spor ile karşılaşacak''.

Yarı final de oynayacak olan takımlarımıza başarılar dilerim. Biz bu organizasyona 8 grup 52 takımla başladık. Maçlar bittiğinde her gruptan iki takım elemelere kaldı. Bu hafta yapılan eleme maçlarında galip gelen 4 takımımız yarı finale kaldılar.

Turnuvanın başında bizimle yola çıkan tüm dernek ve takımlara teşekkür ederim. Onlar her daim yanımızda olmuşlardır. Bundan sonra da bir olacağız birlikte olacağız” dedi.

Sonuçta bir şampiyon çıkacak ancak yine samimiyetler çıkacak çünkü bu organizasyonların sonunda çok güzel arkadaşlıklar devam etmiştir. Biz de bundan ziyadesiyle memnun oluyoruz. Allah birliğimizi bozmasın” diyerek sözlerini tamamladı. 


Editör: TE Bilişim