AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Silahtarağa Mahallesi’nde organize edilen “Sevgi Yürüyüşü”ne katıldı.

 Düzenlenen yürüyüşe Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’in yanı sıra AK Parti Eyüpsultan İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel, AK Parti Eyüpsultan Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti Eyüpsultan İlçe Meclis Üyesi adayları, Silahtarağa Mahalle Teşkilatı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 Yürüyüş esnasında kapı kapı dolaşarak mahalle sakinlerine çiçek hediye eden Köken, vatandaşlara Silahtarağa Mahallesi’yle ilgili projelerini anlattı.

CHP'li Özgür Karabat Çöken Maden ile ilgili 2022'de Meclis'e önerge vermiş CHP'li Özgür Karabat Çöken Maden ile ilgili 2022'de Meclis'e önerge vermiş

Yoğun katılımın sağlandığı yürüyüş sırasında sepetlerini salan hanımların sepetlerine çiçek koyan Köken, sepeti olmayan vatandaşların ve yaşlıların ise kapısına kadar gidip çiçeklerini verdi.


“PROJELERİMİZİ VATANDAŞIMIZIN SORUNLARINA GÖRE ŞEKİLLENDİRDİK”

 Başkan Adayı Deniz Köken, Silahtarağa ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şu sözleri kaydetti: 

 "Bugün Silahtarağa sokaklarında ve caddelerindeydik. Hem esnafımızla hem de halkımızla iç içe bir gün yaşadık. Vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Projelerimizi de vatandaşlarımızın sorunlarına göre şekillendirdik. 

 Silahtarağa ve tüm mahallelerimizde insanlarımızın yüzlerinin gülmesini istiyoruz. O yüzden elimizden geleni de yapacağız. Bugün benimle beraber olan partimizin teşkilat mensuplarına ve vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum. El ele güzel bir Eyüpsultan inşa edeceğiz."


Editör: TE Bilişim