Belediye Başkanı ve Yeni Başkan adayı birlikte lokma dağıttı Belediye Başkanı ve Yeni Başkan adayı birlikte lokma dağıttı
Eyüp ilçesi su kesintileri ile tüm gün sıkıntıları yaşıyor olacak. Eyüp su kesintisi birçok kişiye mesaj ile gitti ve saat 10 itibari ile başlayacak olan su kesintisinin gece 12 ye kadar süreceği bildirildi.

Eyüpsultan ilçesi Silaahtarağa , Sakarya , Rami i, Yeşilpınar, Çırçır ve Kara dolap mahallelerinde su kesintilerinin meydana geleceği açıklandı.


Suların ne zaman gelecek diye merak edenler tüm gün olduğunu öğrenince şaşırdılar. Eyüp ilçesi su kesintileri ile tüm gün sıkıntıları yaşıyor olacak. Eyüp'te su kesintisi olacağı birçok kişiye mesaj ile gittiği belirtildi.

Su kesintisinin nedeni ise; yapılan metro çalışması sebebi ile meydana geliyor olacak. İski su kesintisinin mesaj yolu ile vatandaşlara ulaştırması ile herkesin önlem almasını sağlamış oldu.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan "Mecidiyeköy- Mahmutbey Metro Hattı İnşaatı" kapsamında, isale hattının mevcut hatta bağlantısı yapılacak.

Bu nedenle, yarın 10.00-24.00 saatleri arasında,Eyüp'te Sakarya, Silahtarağa, Rami Yeni, Rami Cuma, Düğmeciler, Yeşilpınar, Akşemsettin, Çırçır ve Karadolap mahalleleri  su alamayacak.

Editör: TE Bilişim