Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi
 Yağlıdere Akpınar Köyü Derneği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesini Gaziosmanpaşa Kazımkarabekir mahallesinde bir düğün salonunda yaptı. Geceye katılım oldukça yoğundu.



Geceye Yağlıdere Dernek Başkanı Halil Kütük, Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak, Giresun Valiliği eski özel kalem Halil Cansız, İşadamı , İbrahim Yılmaz, İşadamı Aydın Bay, Mali müşavir A. Turgut Özer, İşadamı İrfan Terzioğlu, Yağlıdere Sınır Köyü Dernek Başkanı Hasan Koca,Yağlıdere Yeşilpınar köyü dernek başkanı Bekir Demir ve Akpınar kölüleri katıldılar.

Dernek Başkanı Bayram Köksaldı yaptığı açılış konuşmasında: 
Gecemize katılan tüm dostlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyor herkese teşekkür ediyorum.Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimizede teşekkür ederim dedi.

Akpınar Köyü derneği kurucu Onursal Başkanı Rahmi Köksldı bir konuşma yaparak dernein geçmişinden bu güne faaliyetleri hakkında bilgi sunarak birlik beraberlik mesajı verdi.

Yalıdere Dernek başkanı Halil Kütük Yaptığı konuşmada;
Akpınar köyü Derneği Başkn ve yönetimini kutlayarak. Yağlıdere ve köyleri dernekleri ile birlikte olduklarını herzaman kendilerine destek olduklarını bildirdi. 

Birbirinden güzel yöresel türkü ve şarkılarıyla geceye çoşku katan sanatçılar : Baransel, Konyalı Eda, Süleyman Çorlu, Yaşar Reis, Ahmet Olgun sahne aldı. Sanatçılar Akpınar kölülerine türkü ve oyun havalarıyla doyumsuz bir gece yaşattı.   
Editör: TE Bilişim